Kουτσάφτης στο «Μagnesiasports»: «Αστοχία υλικού, λόγω και χιονιού η ζημιά στο κλειστό Ζαγοράς»

Παπανάτσιου: «Βιάστηκαν να κάνουν τα εγκαίνια;»

Για μία υδρορροή που έσπασε λόγω του χιονιού έκανε λόγο η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, όσον αφορά τις ζημιές που υπέστη το προσφάτως εγκαινιασθέν κλειστό γυμναστήριο της Ζαγοράς, με τον Δήμαρχο της περιοχής, Παναγιώτη Κουτσάφτη να κάνει λόγο για μία αστοχία υλικού, με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε να οφείλεται στο χιόνι σύμφωνα με τον ίδιο.

Αν και όπως είπε στο «Magnesiasports» αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου ανέφερε ότι πρόκειται απλά για αστοχία υλικού και αύριο μάλιστα θα ελεγχθεί για να επιδιορθωθεί, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μία μικρή ζημιά.

Παπανάτσιου: «Βιάστηκαν να κάνουν τα εγκαίνια»;

Για το θέμα του κλειστού και των ζημιών, τοποθετήθηκε και η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπανάτσιου, κάνοντας λόγο για προβληματισμό που προκαλούν οι εικόνες, και διερωτάται αν βιάστηκαν να κάνουν τα εγκαίνια.

«Αυτό είναι το νέο κλειστό γυμναστήριο της Ζαγοράς που εγκαινιάστηκε πριν από 25 μέρες από τον κ. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και την κα Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας. Με το πρώτο χιόνι δημιουργήθηκε η εικόνα που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Στους πολίτες της Ζαγοράς υπάρχει ο προβληματισμός: Παρελήφθη το έργο επίσημα ή βιάστηκαν να κάνουν τα εγκαίνια;

Το συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, το περίμεναν τόσα χρόνια γενιές και γενιές αθλητών της Ζαγοράς» αναφέρει στη δήλωσή της η κα Παπανάτσιου.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τη ζημιά που προκλήθηκε:

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.