Κρατά την ουσία έστω και στο τέλος ο Ολυμπιακός Βόλου

Πήρε αυτό που ήθελε στο Βελεστίνο και ψάχνει την ξεκούραση

Η ουσία είναι αυτήν τη στιγμή αυτό που μετράει για τον Ολυμπιακό Βόλου, και ειδικά σε παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους αυτό που προέχει είναι η κατάκτηση βαθμών. Αυτό κατάφερε και στο Βελεστίνο απέναντι στον Ρήγα Φεραίο, έστω και αν χρειάστηκε αρχικά το γκολ του Ζέρη στο 90’ και αυτό του Ματτέα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Το παιχνίδι δεν είχε τις… άπειρες τελικές ευκαιρίες, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου είχε στο μεγαλύτερο μέρος την πρωτοβουλία των κινήσεων και επέμενε μέχρι τέλους, σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις που πήγαν στη δύναμη, τη στιγμή που οι παίκτες του Ρήγα έδειχναν από ένα σημείο και μετά να μένουν και από δυνάμεις.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο συνεχόμενες υποχρεώσεις, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου με αντίπαλο την ΑΕ 2002 για το κύπελλο της ΕΠΣΘ, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας (πιθανότατα Κυριακή). Έτσι, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου έχει την ευκαιρία σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις να ξεκουράσει και κάποιους παίκτες, αφού οι αντίπαλοι είναι απόλυτα βατοί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι με την ΑΕ 2002 ορίστηκε στο ΕΑΚ με ώρα έναρξης τις 15:30.

Η ανάγκη για ξεκούραση πάντως και ανάκτηση δυνάμεων μοιάζει αναγκαία, γιατί από τη μία τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου ήταν αρκετά δυνατά, ενώ μετά την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας έρχεται το πλέον κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τη δεύτερη στη βαθμολογική κατάταξη Αγία Άννα, που είναι η μοναδική φέτος που έχει υποχρεώσει τους «ερυθρόλευκους» σε ήττα. Άλλωστε, η διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Αγία Άννα παραμένει σταθερά στους δύο βαθμούς (58 έναντι 56) και το μεταξύ τους παιχνίδι μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση και το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.