Λύση συνεργασίας της Νίκης με Μπούις και Γεωργίου

Το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα ήταν το τελευταίο για τον Φάντζιο Μπούις και τον συνεργάτη, Ανδρέα Γεωργίου, στον πάγκο της Νίκης Βόλου, αφού σήμερα (27/9) το πρωί η Δ.Ε. ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τους δύο τεχνικούς.

“Μετά από συνάντηση του προέδρου της ΔΕ ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924,  κ. Νίκου Ιμεράι, και του προπονητή, Φάντζιο Μπούις, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Βέλγου προπονητή καθώς και του συνεργάτη του, Ανδρέα Γεωργίου, με την ομάδα μας.

Η ΔΕ ποδοσφαίρου ευχαριστεί θερμά τον Φάντζιο Μπούις και τον Ανδρέα Γεωργίου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία”.

Σήμερα γίνεται πρωινή προπόνηση αποκατάστασης από τον Γιώργο Παρασκευαΐδη και μετά ο κ. Μπούις θα αποχαιρετήσει τους παίκτες, ενώ η αντικατάστασή του θα είναι άμεση. Να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ στη συνάντηση του Βέλγου προπονητή με τη διοίκηση υπήρξε καλό κλίμα, όπως λένε οι διοικούντες από την πλευρά τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.