Με 0-1 επικράτησε η Νίκη του Φωκικού

Με 4 βαθμούς ολοκλήρωσε το τουρνουά της Άμφισσας η Νίκη, αφού επιβλήθηκε στο δεύτερο 45λεπτο ματς του οικοδεσπότη Φωκικό με 0-1. Έτσι πήρε την πρώτη θέση, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα ήρθαν ισόπαλοι στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο 5’ το πλασέ του Μεγάλου στην κίνηση πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 10’ η Νίκη απάντησε με τον Μακενγκό να βγάζει για τον Αναστασίου, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Φωκικού έπεσε και απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού σε κόρνερ.

Στο 19’ ήρθε τα γκολ για τη Νίκη, καθώς ο Δωματάς κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του από τον Κουβέλη και ο Κέρι το μετέτρεψε σε γκολ, κάνοντας το 0-1.

Από κει και πέρα φάσεις δεν είχαμε και οι κυανόλευκοι πήραν τη φιλική νίκη.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος Βαγγέλης, Κουβέλης, Σεΐχ, Στάνιτς, Κουρέλης, Άλεν, Μανωλιάς, Σταθουλόπουλος, Μεγάλος, Τάλες, Πρίφτης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπαδόπουλος Κώστας (43’ Τασιάς), Μετούσι (16’ Δωματάς), Κυριαλάνης, Παπαδήμας (40’ Κουτσούκης), Λάιος, Μακενγκό, Ιορδανίδης (21’ Σιώμος), Ματθαίου (16’ Καντούτσης), Βουρδάκης (16’ Κέρι), Αναστασίου (21’ Βουκομάνοβιτς), Ταβάρες (40’ Χριστίδης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.