Με ανατροπή ο Θησέας, 1-2 τον Διγενή Νεοχωρίου

Ακάθεκτος συνεχίζει την καλή του πορεία Θησέας Αγριάς, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Διγενή Νεοχωρίου, επικρατώντας 1-2, χάρη στην ανατροπή που πέτυχε στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 35′ με τον Μακρή να σκοράρει, όμως στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Λάκη Μπακάλη κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα αλλά και να αποφύγει στο φινάλε την ισοφάριση χάρη στην απόκρουση του πέναλτι που κέρδισε ο Διγενής. Συγκεκριμένα, στο 59′ ο Μπόρας βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με σουτ κατάφερε να νικήσει τον Ψωμιάδη για το 1-1, ενώ στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης ο ίδιος παίκτης κέρδισε το πέναλτι, για να αναλάβει την εκτέλεση ο Βλάχος και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2), που έμεινε ως το τέλος. 

Ο Θησέας Αγριάς πάντως διαμαρτύρεται για τη φάση του 88ου λεπτού, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γ. Κυρίτση πάνω στον αντίπαλό του για να αποβληθεί κιόλας, αν και τα μέλη του Θησέα κάνουν λόγο για αντίθετη παράβαση. Ο Μακρής ανέλαβε για τον Διγενή την εκτέλεση, ωστόσο ο Βαν Ντε Γουΐχε έπεσε και βρήκε με τα δάχτυλα του χεριού του την μπάλα, για να τη στείλει στο δοκάρι της εστίας και να αποσοβήσει τελικά τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θησέας αγωνιζόταν με πέντε παίκτες κάτω των 20 ετών στην ενδεκάδα, ενώ μετά από έναν χρόνο και έχοντας ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του, επέστρεψε στη δράση ο Δημητριάδης για λογαριασμό της ομάδας της Αγριάς.

Διγενής Νεοχωρίου: Ψωμιάδης, Μανώλης (70′ Τεντολούρης), Μωραΐτης, Κούτσιος, Τσιγαρίδας, Μακρής, Αλεξίου Ε. (77΄Αλεξίου Δ)., Διβανές, Τεντολούρης Α. (84΄Σταμέκος), Γκαντιάς (63′ Λαγκαδινός, Κοντογιώργος.

Θησέας Αγριάς: Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε, Ιακωβίδης, Γαλανόπουλος, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Θ. Μπόρας, Διαμαντόπουλος, Βλάχος (85′ Δημητριάδης), Ιωαννίδης (90′ Νιαώτης), Λίτσος (60′ Ζαχαράκης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.