Με «εγγύηση» Σταύρου Τσουκαλά ο Ριμπέιρο στη Νίκη

Ο Ριμπέιρο στην προπόνηση της Νίκης την Κυριακή 24/9
«Εχει χαρακτηριστικά που δεν έχουν τα υπόλοιπα εξτρέμ της Νίκης», δηλώνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Ο 29χρονος εξτρέμ Λεονάρντο Ριμπέιρο έκανε χθες Κυριακή στη Νεάπολη την τρίτη του προπόνηση με τη Νίκη και φάνηκε από το εσωτερικό διπλό πως περισσότερο του ταιριάζει η θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήρθε στη Νίκη με τις συστάσεις του Σταύρου Τσουκαλά, ο οποίος τον είδε στις προπονήσεις του Ερμή Αραδίππου, όπου ανήκει και ο ίδιος. Ο Ριμπέιρο δεν μπορούσε να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο και η κυπριακή ομάδα δεν μπορούσε να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ετσι ο Σταύρος Τσουκαλάς ανέφερε στη Νίκη ότι είναι μία πολύ περίπτωση και η βολιώτικη ομάδα, εφόσον είναι και μια οικονομική λύση τον απέκτησε.

Σε δήλωση που έκανε στο magnesiasports ο προπονητής της Νίκης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει χαρακτηριστικά διαφορετικά από τους υπόλοιπους εξτρέμ.

Συγκεκριμένα ο 47χρονος τεχνικός σε ερώτησή μας αν η τελευταία προσθήκη του Ριμπέιρο προέκυψε περισσότερο, παρά ήταν κάτι που αφορούσε στον αρχικό προγραμματισμό της ομάδας απάντησε: «Για να ‘μαι ειλικρινής αυτή προσθήκη προέκυψε. Ενα παιδί που εμπιστευόμαστε πάρα πολύ και που αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα, ο Σταύρος Τσουκαλάς, επειδή τον είδε διά ζώσης, μας είπε ότι είναι μία πολύ καλή περίπτωση. Τον είδα κι εγώ μαζί με τον Στέλιο Βενετίδη και αντιληφθήκαμε ότι έχει χαρακτηριστικά που δεν έχουν τα υπόλοιπα εξτρέμ μας, καθώς κυνηγάει περισσότερο τον χώρο. Ήταν και μία πολύ οικονομική λύση και δείχνει πολύ value-for-money μέχρι στιγμής».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.