Με καλό ποδόσφαιρο 3-1 τον Α.Ο. Σελλάνων ο Θησέας

Με 3-1 επικράτησε ο Θησέας στην Αγριά του Α.Ο. Σελλάνων απόλυτα δίκαια και μάλιστα η ομάδα του Λάκη Μπακάλη δικαιούται και μεγαλύτερο σκορ βάσει της απόδοσης της και των ευκαιριών που είχε. Αυτό ήταν το έβδομο συνεχόμενο τρίποντο για τους «πράσινους»,  που συνεχίζουν να αξιοποιούν την πολύ δυνατή έδρα τους, με συνέπεια να περάσουν και πάλι μόνοι δεύτεροι σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν με σύστημα 3-5-2. Ο Κεφαλάς ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Νιαώτης (αριστερά, Μπόρας (δεξιά) και Γαλανόπουλος αποτέλεσαν τους τρεις στόπερ. Ο  Διαμαντόπουλος (αριστερά) και ο Ιωαννίδης (δεξιά) ήταν οι δύο μπακ-χαφ και οι Κοτζαθανάσης, Θ. Κυρίτσης οι δύο αμυντικοί μέσοι, έχοντας μπροστά τους τον Οικονόμου. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο συγκρότησαν οι Βλάχος και Σιώμος. Όταν ο Γ. Κυρίτσης αντικατέστησε τον Οικονόμου που τραυματίστηκε στα μισά του πρώτου μέρους, ο νεοεισελθών πήγε στη θέση του Ιωαννίδη κι αυτός ανέλαβε τον ρόλο που είχε ο Οικονόμου.

Ο Θησέας πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τον Βλάχο. Στο 8’ από φάουλ του Κοτζαθανάση και κεφαλιά-πάσα του Μπόρα ο υψηλόσωμος φορ του Θησέα έγραψε το 1-0 με νέα κεφαλιά, ενώ με τον ίδιο τρόπο μετά από μπαλιά του Σιώμου παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Σταυράκη στο 32’.  Έξι λεπτά αργότερα ήρθε η μείωση του σκορ από τον Τζουμάκη, που με σουτ μετά από ασθενή απομάκρυνση της άμυνας του Θησέα έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Θησέας κυριάρχησε και είχε τις ευκαιρίες για ένα μεγάλο σκορ, αλλά το ρευστό 2-1 έμεινε ως το 88’, όταν οι γηπεδούχοι επισφράγισαν τη νίκη τους. Ο Νιαώτης έφτασε ως την περιοχή, έπαιξε το ένα-δύο με τον Ιωαννίδη και μέσα από την περιοχή αμαρκάριστος έγραψε το τελικό 3-1. Μεγαλύτερη ευκαιρία ως εκείνο το διάστημα ήταν το φάουλ του Κοτζαθανάση που πήγε στο δοκάρι στο 75′.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Νιαώτης, Γαλανόπουλος, Μπόρας, Διαμαντόπουλος, Ιωαννίδης  (88′ Ιωακειμίδης), Κοτζαθανάσης, Κυρίτσης Θ., Οικονόμου (22’ λ. τρ. Κυρίτσης Γ.), Βλάχος (85’ Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε), Σιώμος (71’ Ζαχαράκης)

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Τσάγκας, Τζάνης, Κοντός, Τζέκος, Αρχοντής, Μπακρατσάς, Χάδιαρης, Τζουμάκης, Μπιτέλης, Καστελάνος (57′ Γκιόλβας-90′ Γκαντής)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.