Mε ΟΦΗ ξεκινά εντός έδρας ο Βόλος 2004-Eνισχύεται με Μπάμπιτς

1 Οκτωβρίου η έναρξη της Α’ Εθνικής Γυναικών

Η κλήρωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής Γυναικών πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, με τον Βόλος 2004 να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα και να καλείται να δώσει το πρώτο του παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του ΟΦΗ.

Η αγωνιστική δράση αρχίζει την 1 Οκτωβρίου, με τα μέλη του Βόλος 2004 να ξέρουν ότι συνολικά έχουν δύσκολο έργο, αλλά από εκεί και πέρα δηλώνουν την αισιοδοξία τους ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Συνολικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Ολυμπιάδα Υμηττού-ΠΑΟΚ

ΑΕΛ-Σειρήνες Γρεβενών

Τρίκαλα 2011-Ελπίδες Καρδίτσας

Βόλος 2004-ΟΦΗ

Ρέα-Παναθηναϊκός

Νέες Ατρομήτου-Καστοριά

Συνολικά το πρόγραμμα:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς να δίνουμε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς εντός έδρας και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» δηλώνει στο «Magnesiasports» η προπονήτρια του Βόλος 2004, Έλενα Κουσκούνη, επισημαίνοντας όμως τον βαθμό επικινδυνότητας του αντιπάλου. «Ο ΟΦΗ με βάση τα περσινά δεδομένα είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και προσπάθησε να πάρει βαθμούς απέναντι και σε παραδοσιακές δυνάμεις του πρωταθλήματος. Έχει 1-2 απώλειες παικτριών, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολος για εμάς αγώνας. Όμως από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό» αναφέρει χαρακτηριστικά η τεχνικός της βολιώτικης ομάδας.

Βέβαια, και ο Βόλος 2004 έχει ενισχυθεί αλλά συνεχίζει κιόλας να προσθέτει νέες μονάδες στο δυναμικό του. Έτσι, στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να είναι παρούσα και η 19χρονη Σέρβα επιθετικός Μίλιτσα Μπάμπιτς, η ο οποία τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στη Σουηδία και αγωνιζόταν με την ομάδα της Stureby, που εδρεύει σε προάστιο της Στοκχόλμης.

Η Μπάμπιτς έχει υπάρξει και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της Σερβίας, ενώ ξεχωρίζει για τις ικανότητές της στην επίτευξη τερμάτων, καλούμενη να δώσει τις σχετικές λύσεις στο σύνολο του Βόλος 2004.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.