Με πόλο έλξης τα μεταγραφικά αποκτήματα η εκδήλωση του Ολυμπιακού Β.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, που θα αποφασίσουν να δώσουν το παρών στη σημερινή εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας, η οποία θα γίνει στο κέντρο εκδηλώσεων ΦΙΛΙΑ ΓΗ στις 21.00 με τιμή εισόδου τα 10 ευρώ, στον δρόμο προς την Άλλη Μεριά.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά μέσα στο καλοκαίρι ευκαιρία των ερυθρόλευκων οπαδών να στείλουν τα δικά τους μηνύματα για τη δυναμική της ομάδας, τη συσπείρωση και την ενότητα που επικρατεί στις τάξεις της, μετά τη μεγαλειώδη Γενική Συνέλευση στο Τεχνικό Επιμελητήριο στις 6 Ιουνίου και την παρουσίαση των διαρκείας το ΠΑΡΚ στις 4 Ιουλίου, όπου και πάλι ο κόσμος έκανε την έκπληξη και ξεπέρασε τις προβλέψεις, δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ήθελαν να δώσουν έναν πανηγυρικό τόνο πριν την πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Β., που θα γίνει στο ΕΑΚ την προσεχή Δευτέρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμη κι αν ο Δήμος Βόλου, δηλαδή ο Αχιλλέας Μπέος, αποφασίσει να κρατήσει τη φυσική έδρα των ερυθρολεύκων κλειστή. Εξάλλου, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και για τον κόσμο, ο οποίος ούτε που σκέφτεται να κάνει πίσω.

Η σημερινή εκδήλωση, που θα αποτελέσει ακόμη μία γιορτή, θα έχει έντονο καλλιτεχνικό χρώμα, αφού μετά την παρουσίαση των παικτών που ήρθαν φέτος το καλοκαίρι, των εμφανίσεων της ομάδας, αλλά και του μεγάλου χορηγού, θα … αναλάβει δράση ο Χανιώτης τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός και η ορχήστρα του, που θα φροντίσουν να απογειώσουν το κέφι. Ο Μανώλης Κονταρός θα ταξιδέψει όσους παρευρεθούν στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού μας τραγουδιού, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση, ενώ δε θα παραλείψει να πει και τις μαντινάδες του.

Βέβαια, πιο μπροστά όλοι αναμένουν από τον επικεφαλής ή τους επικεφαλής της διοίκησης να τοποθετηθούν στην ομιλία τους και για τη μεγάλη διαμάχη με τον Δήμο Βόλου, ο οποίος, όπως καταγγέλλουν οι διοικούντες, κάνει πλέον ανοιχτό πόλεμο, θέλοντας να βάλει εμπόδια στην ανοδική πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από κει και πέρα, εκτιμάται πως δε θα υπάρξει κάποια έκπληξη με την παρουσίαση κάποιας νέας μεγάλης μεταγραφής, αφού το ρόστερ έχει σχεδόν κλείσει και όπως διαρρέεται, οι όποιες λίγες κινήσεις γίνουν θα αφορούν νεαρούς και φερέλπιδες παίκτες.

Θυμίζουμε ότι σήμερα θα παρουσιαστούν οι νεοφερμένοι Γιακουμής, Παλιούρας, Οικονομόπουλος, Φλίγκος, Σαχινίδης, Ναζίμ, Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Μαργαρίτης, Ζγκούρι και Λώττας, ενώ το παρών θα δώσουν και οι 14 ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν, αλλά και το τεχνικό τιμ και σύσσωμη η διοίκηση.

Να τονιστεί ότι σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο ότι μετά την «πρώτη» της ομάδας και τον αγιασμό την επόμενη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα προπονείται από την Τρίτη έως το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς και την Κυριακή 29 Ιουλίου η αποστολή θ’ αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας. Εκεί, θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 9 Αυγούστου.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.