Mε Πρωτέα Γρεβενών μήπως και… ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ έχει το μειονέκτημα στα πλέι άουτ

Και να νικούσε τη Νίκη, δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα για τον Ολυμπιακό Βόλου που ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ χωρίς νίκη και με 18 βαθμούς τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία και αν γίνει αυτό θα λάβει χώρα στην αναμέτρηση ή στις αναμετρήσεις με τον Πρωτέα Γρεβενών.

Στα πλέι άουτ πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου αναζητεί το… θαύμα! Στο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στα Γρεβενά ο Πρωτέας είχε επικρατήσει 88-68. Στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου είχε πάλι νικήσει, οριακά με 72-74. Η σειρά πηγαίνει στις τρεις νίκες, και αν την Τετάρτη 5 Απριλίου στο ΔΑΚ Γρεβενών (17:00) ο Πρωτέας επικρατήσει και πάλι τότε ο Ολυμπιακός Βόλου θα κάνει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά.

Το πρόγραμμα των πλέι άουτ έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (05/04-17:00)

Πρωτέας Γρεβενών-Ολυμπιακός Βόλου

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ναύαρχος Βότσης

2η Αγωνιστική (08/04-17:00)

Ολυμπιακός Βόλου-Πρωτέας Γρεβενών (αν χρειαστεί)

Ναύαρχος Βότσης-Αναγέννηση Καρδίτσας

3η Αγωνιστική (12/04, 17:00)

Πρωτέας Γρεβενών-Ολυμπιακός Βόλου (άν χρειαστεί)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ναύαρχος Βότσης (αν χρειαστεί)

Τι πλάνα θα κάνει για τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου σε περίπτωση υποβιβασμού; Θα είναι ο Νίκος Μπουντούρης στην ομάδα Ανδρών, την οποία ανέλαβε μετά τις διοικητικές προστριβές του καλοκαιριού; Θα μπορέσει η ομάδα θα συνταχθεί για την απαιτητικότατη Γ’ Εθνική κατηγορία; Θα χρειαστεί να υποχωρήσει ακόμη περισσότερο και να κοιτάξει προς την Α1 ΕΣΚΑΘ για να κάνει μία νέα αρχή; Αυτά είναι ερωτήματα που προφανώς θα πρέπει ν’ απαντήσει ο ΑΣ, γιατί όπως τα ίδια τα μέλη του αναφέρουν, πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχουν και άλλα, και θα πρέπει όλα να έχουν την δέουσα προσοχή και αντιμετώπιση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.