Με σκόρερ τον Βούλγαρη η Δήμητρα 0-1 τον Τοξότη  

Ένα γκολ του Βούλγαρη λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρος, έκρινε την αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα στον Τοξότη και τη Δήμητρα, με την ομάδα της Ευξεινούπολης να παίρνει τελικά την πρόκριση με 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Φουρκιώτη και Κρανά, αλλά τελικά το γκολ που δικαιούνταν, ήρθε στο 42’. Μετά από απόκρουση της άμυνας σε στημένη φάση, με πολύ όμορφο αριστερό σουτ εντός περιοχής ο Βούλγαρης έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπράνου για το 0-1, που έμεινε ως το τέλος.

Κι αυτό γιατί στις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες στην επανάληψη δε βρήκαν στόχο. Η Δήμητρα μπορούσε στο 50’ να κάνει το 0-2 με τον Βούλγαρη, που σε κενή εστία ουσιαστικά μετά από μπαλιά του Φουρκώτη αστόχησε. Ο Τοξότης ανέβηκε πολύ στο δεύτερο 45λεπτο και ζήτησε την ισοφάριση, αλλά μία φορά ο Δενελάβας έστειλε από πολύ ευνοϊκή θέση την μπάλα άουτ και άλλη μία ο Σταυράκης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κωνσταντάκο.

Η Δήμητρα κατέβηκε με τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, τους Φαράντο, Στεργιόπουλο στα άκρα της άμυνας και τους Καρρά και Στεφανή στο κέντρο αυτής. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Θωμαΐδης και ο Δημητρίου, δεκάρι ο Βούλγαρης, στα πλάγια οι Κρανάς (αριστερά) και Κλουκουτάρας (δεξιά) και στην κορυφή ο Φουρκιώτης. Στο δεύτερο μπήκαν και οι Μπένος στη θέση του Βούλγαρη στο 57’,  ο Τσιάτσιος στη θέση του Κλουκουτάρα στο 65’ και ο Τετριμμίδας στη θέση του Θωμαΐδη στο 75’.  

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.