Με στόχο το 6/6 στην Αριδαία η Νίκη Βόλου-Περιμένει για Μπουόλι

Σε ρυθμούς Αλμωπού οι «κυανόλευκοι»

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενη Κυριακής στην Αριδαία έχει ήδη αρχίσει, με τους «κυανόλευκους» να ελπίζουν και να στοχεύουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών για έκτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

H προετοιμασία γίνεται σε καλό κλίμα, όπως συμβαίνει πάντα σε περιπτώσεις που τα αποτελέσματα που έχουν προηγηθεί είναι θετικά, αν και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει ήδη χτυπήσει το καμπανάκι για κάποιους παίκτες. Πιθανότατα αν θα έχουν κάποια τελευταία ευκαιρία, αυτή να είναι στην Αριδαία. Αν έχουν…

Πάντως το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται εύκολο για τους «κυανόλευκους», που καλούνται να είναι και συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, για να κρατηθούν όσο πιο ψηλά γίνεται στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης του Βορείου Ομίλου.

Εκτός γηπέδων, Νίκη Βόλου και Βέροια βρέθηκαν χθες Τετάρτη ενώπιον της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για την υπόθεση Μπουόλι. Οι Βεροιώτες, έχοντας δικαιωθεί σε πρώτο βαθμό, υποστήριξαν ότι ο παίκτης καλώς χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, μιας και δεν είχε ανακληθεί το δελτίο του, με την πλευρά της Νίκης να επιμένει ότι ο Μπουόλι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, εφόσον δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα. Η απόφαση πάντως θα προκύψει μέσα σε έναν μήνα, με τη Νίκη να ελπίζει σε δικαίωση αυτήν τη φορά. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.