«Μεγάλη ημέρα για μεγάλες αποφάσεις για το μπάσκετ της Νίκης»

Για όσα έγιναν πριν τον αγώνα με τον Έσπερο Λαμίας αλλά και για το τι ακολουθεί

Φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός της βαριάς ήττας στη Λαμία από τον Έσπερο για τη Νίκη Βόλου, με τη διαφορά των 29 πόντων να προκαλεί απορίες, αφού η διαφορά δυναμικότητας δεν είναι τέτοια που να τη δικαιολογεί. Και κάπου εδώ έρχονται οι διαδικτυακές δημοσιεύσεις που κάνουν λόγο για σημαντικές αποφάσεις που έρχονται στο προσκήνιο.

Μπορεί να υποθέσει κανείς ότι η γενικότητα της φράσης δεν συνεπάγεται κάτι για την ομάδα, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» αναφέρουν ότι στη σημερινή προπόνηση θα παραβρεθεί η διοίκηση του τμήματος. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε διάσταση απόψεων τις ημέρες πριν από το παιχνίδι και ότι στόχος είναι να βρεθεί η κοινή συνισταμένη ώστε να μην τεθούν άλλα θέματα που θα επηρεάσουν τη σύνθεση του αγωνιστικού τμήματος εντός και εκτός παρκέ…

Με φωτογραφία του αείμνηστου οπαδού της ομάδας Κώστα Τέζα και την ομαδική φωτογραφία μεταξύ άλλων, ο γενικός αρχηγός του μπασκετικού τμήματος Δημήτρης Κανούλης αναφέρει: «Η ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα. Και δύναμη της ομάδας αυτής είναι πάντα ο κόσμος της. Μεγάλη μέρα σήμερα Κώστα για μεγάλες αποφάσεις».

Ο ίδιος ο Δημήτρης Κανούλης δεν επιβεβαίωσε την παραίτησή του πάντως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το «Magnesiasports» μαζί του, ενώ δεν κατέστη δυνατό να γίνει επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Μαύρο και τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Τσώλη, παρά τις τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν. Από την άλλη, ο Γιώργος Βλιώρας παρέπεμψε στις επόμενες ημέρες για το τι μπορεί να έρθει στο προσκήνιο.

Σε όλο αυτό το σκηνικό (που μπορεί να είναι και μεγαλύτερο) οι παίκτες περιμένουν να δουν τι γίνεται. Με φόντο και το καλό ξεκίνημα της ομάδας αγωνιστικά, όλοι ελπίζουν ότι οι επόμενες εβδομάδες θα κυλήσουν ομαλά…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.