Μετά τις Προκουντίνα-Αργυροπούλου και οι Κάστανου-Βενέτη στην Αργώ Βόλου

Οι πρώτες κινήσεις της βολιώτικης ομάδας βόλεϊ Γυναικών για τη νέα χρονιά

Μετά τα μεσάνυχτα(!) η Αργώ Βόλου έκανε γνωστό αποκλειστικά και μόνο μέσω social media, ότι δύο παίκτριές της συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και τη νέα χρονιά, και συγκεκριμένα η Ρωσίδα Προκουντίνα, αλλά και η Αργυροπούλου.

Η αρχή έγινε με τη Μαρίνα Αργυροπούλου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα,  που αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και έχει ύψος 1,76 μ. έχοντας αρκετή εμπειρία από την παρουσία της στην Α1 Εθνική, η Αργυροπούλου εντάχθηκε στην Αργώ Βόλου στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, προερχόμενη από την ΕΑ Λάρισας.

Όσον αφορά την Πολίνα Προκουντίνα, η παραμονή της Ρωσίδας ακραίας ύψους 1,93 μ. έγινε γνωστή λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, με την παίκτρια να έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις τα προηγούμενα δύο χρόνια και να είναι λογικότατη η ανανέωση της συμφωνίας μαζί της. Άλλωστε και η ίδια στα social media δείχνει να απολαμβάνει τη διαμονή στην Ελλάδα.

Πέρα από τις ανανεώσεις όμως ακολουθούν και οι μεταγραφές.  Η 25χρονη διαγώνιος Λήδα Κάστανου, με ρίζες από τον Βόλο και ύψος 1,91 μ. ετοιμάζεται να ενισχύσει την Αργώ Βόλου τη νέα χρονιά στην Α2 Εθνική Γυναικών. Η Κάστανου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ξανά στη βολιώτικη ομάδα (την περίοδο 2011-14) καθώς και σε Αιγάλεω, Παναθηναίκό, Ηρακλή Κηφισιάς αλλά και στον Πορφύρα, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις Κοινωνικές Επιστήμες και στο Marketing, σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, όπου έπαιξε παράλληλα και βόλεϊ.

Έτερη μεταγραφική προσθήκη θα είναι αυτή της Κλειούς Βενέτη, με καταγωγή από τον Αμπελώνα Λάρισας, στην ομάδα του οποίου έκανε τα πρώτα της βήματα, για ν’ ακολουθήσουν ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, η Νίκη Αλεξανδρούπολης, η ΑΕΚ, ο Φιλαθλητικός Αμπελώνα, ο ΑΟ Θήρας και ο ΑΟ Λαμίας. Στη συνέχεια η 29χρονη πασαδόρος (1,70 μ. ύψος) αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμάτας και ΑΣΠ Κόρινθος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.