Μεταφτσής: Ικανοποιημένοι απ’ όσα ακούσαμε, έρχεται μπαράζ ανακοινώσεων

Πως αυτά που άκουσαν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Football League στη συνάντηση που έγινε στην Τετάρτη (17/7) στα γραφεία της Ένωσης στην Αθήνα τους έδειξαν ότι στο οικονομικό κομμάτι τα πράγματα κινούνται προς μία θετική κατεύθυνση, επισήμανε μιλώντας στον Sport Fm Μαγνησίας ο Αλέκος Μεταφτσής, που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό Βόλου μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο.

Και οι δύο τους ενημερώθηκαν ότι υπάρχουν εγγυημένα τηλεοπτικά έσοδα τουλάχιστον 100.000 ευρώ, ενώ αυτά μπορούν να διπλασιαστούν, αν τελεσφορήσει η προσπάθεια για επιχορήγηση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων και η πληρωμή της διαιτησίας από την ΕΠΟ. Επίσης, οι κ.κ. Τσιμπανάκος και Μεταφτσής έμαθαν στη συνάντηση ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 29 Σεπτεμβρίου και πως θα ζητηθεί από την ΕΠΟ εκ μέρους του κ. Λεουτσάκου να μην ανέβουν μόνο δύο, αλλά τέσσερις, τη στιγμή που θα υποβιβαστούν τέσσερις στη Γ’ Εθνική.

Επίσης τους έγινε γνωστό ότι οι ομάδες θα έχουν τρεις ξένους και απεριόριστους κοινοτικούς, αλλά οι πέντε μη Έλληνες θα παίζουν μόνο στην ενδεκάδα.

Αυτό που τόνισε ο κ. Μεταφτσής μιλώντας στην εκπομπή “Αθλητισμός χωρίς όρια” ήταν πως ο κόσμος του Ολυμπιακού Β. δεν πρέπει να ανησυχεί και πως από από την Πέμπτη θα αρχίσουν να εκδίδονται συνεχόμενες ανακοινώσεις (μπαράζ ανακοινώσεων είπε χαρακτηριστικά), ενώ εξέφρασε την άποψη ότι τις κινήσεις που θα δουν οι φίλαθλοι από δω και πέρα θα τις εκτιμήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μεταφτσής στον Sport Fm 89.5 και τον Γιώργο Καρδαμάκη:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.