Μεταγραφική έκπληξη με Πεπκολάι από τον Ρήγα Φεραίο!

Από τον ΠΟΕ ως ελεύθερος στο Βελεστίνο ο 23χρονος μεσοεπιθετικός

Σε μια πολύ σημαντική για την κατηγορία της Α’ ΕΠΣΘ συνολικά προχωρά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» o Ρήγας Φεραίος, που έχει δείξει ότι μπορεί ν’ ανακαλύπτει παίκτες που κάνουν τη διαφορά στον γειτονικό νομό Λάρισας. Έτσι, στην ομάδα του Βελεστίνου εντάσσεται ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Έρβιν Πεπκολάι, που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας, με τον οποίο αγωνίστηκε στο τελευταίο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Γεννηθείς το 1998, ο ταλαντούχος όπως χαρακτηρίζεται μεσοεπιθετικός έχει υπάρξει διεθνής με την ομάδα Κ17 της Αλβανίας, ενώ επί ελληνικού εδάφους έχει αγωνιστεί σε ΠΟΕ, Α.Π.Ο.Κ. Λάρισα 12 και Κεραυνό Δρυμού. Πρόκειται για έναν παίκτη, που όπως σημειώνουν ποδοσφαιρικές πηγές από την περιοχή της Λάρισας, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα για την ομάδα τους, και όταν… έχει κέφια μπορεί να πάρει το παιχνίδι για τον σύλλογο που αγωνίζεται. Μάλιστα χαρακτηρίζουν τον 23χρονο μεσοεπιθετικό… πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ!

Πρόκειται σίγουρα για μία πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Ρήγα Φεραίο, που μέχρι στιγμής έχει κινηθεί μεθοδικά και ουσιαστικά στο μεταγραφικό σκηνικό, καθώς η διοίκηση και ο προπονητής Λάκης Μπακάλης θέλουν να σχηματίσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.