Μετρά τις πληγές του ο Σαρακηνός μετά τη θεομηνία (pics)

Μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις του βολιώτικου συλλόγου

Στην προηγούμενη θεομηνία το γήπεδο του Σαρακηνού να μην υπέστη καμία ζημιά, παρά μόνον ο δρόμος που περνά έξω από το γήπεδο.

Ωστόσο χθες Τετάρτη (27/9) η  κακοκαιρία «Elias» επέδειξε την καταστροφική της μανία και στις εγκαταστάσεις του βολιώτικου συλλόγου, που μάλιστα είχε προγραμματίσει την ερχόμενη Δευτέρα να κάνει τον αγιασμό της μεγάλης ομάδας και της ακαδημίας, αλλά πλέον αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει.

Η διοίκηση περιμένει μηχανήματα τις επόμενες μέρες, για να καθαρίσουν τα μπάζα που έχουν πέσει στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως στα πλάγια και στην περιοχή που βλέπει στ’ αποδυτήρια, τα οποία πλημμύρισαν, με το νερό να φτάνει το μισό μέτρο.

Ο χείμαρρος, αφού έκοψε και πάλι στα δύο τον δρόμο έξω από το γήπεδο, γκρέμισε τον τοίχο του γηπέδου, που την προηγούμενη φορά σταμάτησε το νερό, με συνέπεια να πλημμυρίσει ο χώρος των αποδυτηρίων και της καφετέριας, παρασύροντας πολλές φερτές ύλες και κυρίως πέτρες και στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη, σχεδόν καταστράφηκε η μικρή σκεπαστή κερκίδα.

Το μήνυμα του Στέργιου Γράντα

“Χάος…
Υπομονή κουράγιο σε όλο τον κόσμο…
Θα τα ξαναφτιάξουμε όλα.
Προσοχή, όχι άλλες ζωές χαμένες
Όχι άλλα ζωάκια χαμένα…”, έγραψε ο Στέργιος Γράντας, τερματοφύλακας της ομάδας στο προφίλ του στο fb, παραθέτοντας και το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, αποδεικνύουν το μέγεθος των ζημιών που υπέστη το γήπεδο του Σαρακηνού:

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.