Μπακάλης: «Πολλή δουλειά για να πετύχουμε κάτι καλό με τον Ρήγα»

Δεν βιάζεται για συμπεράσματα και κρίσεις ο τεχνικός της ομάδας του Βελεστίνου

Διαθέσεις για κάτι καλό είχε ο Ρήγας Φεραίος στο τελευταίο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, ωστόσο η πανδημία έκοψε τη φόρα όλων των ομάδων, και αναγκαστικά και τη δική του. Ωστόσο όλοι ελπίζουν για το καλύτερο, γι’ αυτό και η διοίκηση επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό Λάκη Μπακάλη, που ανέλαβε την ομάδα κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας, στη θέση του Κώστα Σταματίου, αλλά δεν πρόλαβε να την προπονήσει. Ο καιρός όμως έρχεται για να την καθοδηγήσει στα γήπεδα της Α’ ΕΠΣΘ.

«Να ξεχάσουμε αυτά που περάσαμε με την πανδημία και να γυρίσουμε γρήγορα. Το θέλουμε όλοι και το έχουμε ανάγκη. Γρήγορα να αρχίσουμε τη δουλειά η οποία θα πρέπει να είναι πολλή για φτιάξουμε μία νέα και ανταγωνιστική ομάδα» είναι το πρώτο σχόλιο που έκανε ο Λάκης Μπακάλης στο «Μagnesiasports», αφού ανακοινώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας του τον Ρήγα Φεραίο.

Ωστόσο και για τον ίδιο παραμένει άγνωστο σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες. «Μην ξεχνάμε ότι η αποχή έχει ξεπεράσει το ένα έτος, με δουλειά μόνο το περασμένο καλοκαίρι. Είναι πρωτόγνωρες αυτές οι καταστάσεις και πρέπει να δούμε πώς οι παίκτες θα βρουν δυνάμεις και αγωνιστικό ρυθμό, όπως είχαν και τα προηγούμενα χρόνια, που είχαν μία σειρά με δουλειά και διακοπές το καλοκαίρι. είναι ένα δύσκολο κομμάτι για τη βελτίωση του οποίου θα πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος τεχνικός.

Στόχους πάντως ο Λάκης Μπακάλης δεν θέλησε να προσδιορίσει, έστω και αν ο Ρήγας Φεραίος κοιτάει πάντα ψηλά. «Θα πρέπει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει να δούμε και τους παίκτες της ομάδας, να τους γνωρίσω από κοντά και να αρχίσουμε τις προπονήσεις και θέλουμε να κρατήσουμε τους παίκτες που ήταν στην ομάδα και για την περσινή περίοδο» σχολιάζει ο έμπειρος προπονητής.

Η δουλειά λοιπόν θ’ αρχίσει καλώς εχόντων των πραγμάτων, σύντομα και στον Ρήγα Φεραίο.. Ο Λάκης Μπακάλης υπόσχεται από την πλευρά του ότι θα είναι αρκετή. Από εκεί και πέρα, ό,τι μέλλει γενέσθαι…!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.