Μπουντούρης: «Θέλουμε συνέπεια και σοβαρότητα»

Η άποψη του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου για το παρόν και το μέλλον της ομάδας

Η χρονιά ήταν εξ ορισμού δύσκολη για τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται το απόγευμα της Τετάρτης να τα βγάλουν πέρα απέναντι στον Πρωτέα Γρεβενών, μήπως και καταφέρουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή. Ωστόσο όπως σημειώνει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Νίκος Μπουντούρης το ζητούμενο είναι η συνέπεια και η σοβαρότητα.

«Πέρα από τα αποτελέσματα, για εμάς πρωταρχικός στόχος είναι να υπάρχει αξιοπρεπή παρουσία στο κομμάτι της αγωνιστικότητας. Η συμμετοχή των παιδιών καθημερινά στις προπονήσεις είναι πάνω από 12 άτομα. Υπάρχει σοβαρότητα και συνέπεια σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε, άσχετα από τα αποτελέσματα. Εμείς είμαστε συνεπείς σε όλα αυτά τα κομμάτια. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και 3-4 παιχνίδια που τα χάσαμε στον πόντο, θεωρώ όμως ότι όσοι έχουν δει τον Ολυμπιακό Βόλου καταλαβαίνουν ότι υπάρχει χαρακτήρας, αγωνιστικότητα και στο τέλος του παιχνιδιού είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια που κάνουμε εμείς και τα παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Magnesiasports» ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας.

Αν δεν αποφευχθεί ο υποβιβασμός μπορεί η ομάδα να σταθεί στη Γ’ Εθνική; «Δεν θα απαντήσω σ’ αυτό. Αύριο παίζουμε με τα Γρεβενά. Αν και εφόσον κερδίσουμε θα μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας και αν το κερδίσουμε κι αυτό θα παιχθεί σε ουδέτερη έδρα η παραμονή. Θα ήταν άδικο για την όλη προσπάθεια να μιλήσουμε για την επόμενη ημέρα, είτε αυτή είναι στη Β’ Εθνική ή στη Γ’ Εθνική. Είναι νωρίς νομίζω. Θα μπορέσουμε να μιλήσουμε μετά από αυτή τη σειρά των παιχνιδιών» ήταν το σχετικό σχόλιο του Νίκου Μπουντούρη.

Ακόμη και έτσι όμως, ο Ολυμπιακός Βόλου σύμφωνα με τον προπονητή του κάνει προγραμματισμό. «Εμείς πάντα προγραμματίζουμε με σενάρια και παίκτες στο μυαλό μας. Πρωτίστως όμως όποιος είναι στον Ολυμπιακό Βόλου βλέπει ότι γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια. Στην περιφέρεια σε ομάδες γίνονται προπονήσεις και με 7-8 παίκτες. Εμένα με απασχολεί να είμαστε σοβαροί και να έχουμε συνέπεια σ’ αυτό που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε» κατέληξε ο Νίκος Μπουντούρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.