Μπροστά σε κάθε ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός Βόλου

Είτε αρχίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρωτάθλημα, είτε θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι και το νέο έτος, τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας τονίσει εδώ και καιρό πάντως ότι δεν έπρεπε να υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι που δεν καταγράφεται μόνο από τον κορωνοϊό αλλά και από τις αλλεπάλληλες νομικές κινήσεις της Νίκης Βόλου.

Η ουσία είναι ότι διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους αλλά με κοινό στόχο θα πρέπει να έχει δύο πλάνα, ένα για κάθε περίπτωση. Από τη μία η διοίκηση θα πρέπει να τρέξει όλα τα διαδικαστικά, που αφορούν και τα έσοδα της ομάδας, και τα έξοδα και ειδικότερα αν θα πρέπει να γίνονται τεστ κορωνοϊού κάθε εβδομάδα και πριν από αγωνιστική ημέρα. Από την άλλη φυσικά υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Στέφανο Ξηροφώτο και τους συνεργάτες του να πρέπει να έχουν τους παίκτες έτοιμους την κατάλληλη στιγμή, σε ένα σημαντικό ποσοστό τουλάχιστον, για αγωνιστική δράση.

Οι παίκτες ακολουθούν όσο μπορούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ προπονητικό επιτελείο και διοίκηση απλά προετοιμάζονται για τις εξελίξεις που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Προφανώς και αντιλαμβάνονται ότι και ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα, αυτό δεν θα γίνει με τον εύκολο τρόπο και ότι πολλά θέματα θα πρέπει να λυθούν άμεσα και γρήγορα σε όλα τα επίπεδα για να μην υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες που δεν θα επιτρέπουν στους παίκτες να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.