Nα μην χαθεί χρόνος για τη Νίκη…

Ο χρόνος που δαπάνησε η Νίκη Βόλου ήδη από το περασμένο καλοκαίρι ήταν αρκετός, τόσο στις δικαστικές αίθουσες, όσο και εσχάτως με την υπόθεση της Δόξας Δράμας, ωστόσο τουλάχιστον αυτό δεν φαίνεται να έχει κοστίσει σε βασικά θέματα που απασχολούν την ομάδα, και αφορούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον.

Το παρόν αφορά τα μεταγραφικά, με 3-4 προσθήκες να γίνονται στο ρόστερ για να αποκτήσει αυτό βάθος, εφόσον το πρωτάθλημα της Football League αρχίσει και ολοκληρωθεί κανονικά. Οι «κυανόλευκοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις, καθώς ελπίζουν ότι την ερχόμενη Παρασκευή, μετά τις συνεχείς αναβολές, η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα δώσει την έγκρισή της για να επιστρέψουν οι ομάδες της κατηγορίας στις προπονήσεις και εν ευθέτω χρόνω στα γήπεδα για επίσημους αγώνες.

Από την άλλη, η αναφορά στο προς συζήτηση αθλητικό νομοσχέδιο περί αναδιάρθρωσης επαγγελματικών κατηγοριών μόνο αδιάφορη δεν αφήνει τη διοίκηση της Νίκης Βόλου, καθώς όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και έρχονται στο προσκήνιο, ακόμη και αυτό της επιβεβαίωσης του σεναρίου του καλοκαιριού περί συγχώνευσης Super League 2 και Football League.  Σε κάθε περίπτωση οι «κυανόλευκοι» θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα, είτε για να επικροτήσουν ή για να αντιδράσουν, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.