Νέα αρχή από την Τετάρτη θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου

Ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’

Αφού λοιπόν τα κρούσματα κορωνοϊού υποχωρούν στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου οι ερυθρόλευκοι του Βασίλη Βούζα ετοιμάζονται πλέον για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής εξ αναβολής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, το οποίο έχει οριστεί για την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 3 μετά το μεσημέρι θέλοντας να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν μπορεί να ριψοκινδυνεύσει κάνεις την όποια εκτίμηση για το ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, αφού το «ερυθρόλευκο» σύνολο είναι σαφώς επηρεασμένο από την όλη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί. Από την άλλη ο τεχνικός των ερυθρόλευκων όπως τόνισε και στο «Μagnesiasports» θεωρεί πως οι παίκτες του μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος από εδώ και πέρα, και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία της Super League 2. 

Από την άλλη όμως δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και πρόσφατες δηλώσεις του ότι κάποιοι παίκτες δεν μπόρεσαν έως τώρα να σηκώσουν το βάρος της εμφάνισης του Ολυμπιακού Βόλου και των απαιτήσεων που έχουν προκύψει. Οπότε, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές από τους οποίους μπορεί να περιμένει κανείς περισσότερα αλλά και ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιούνται ξεκάθαρα ως εναλλακτικές λύσεις.

Το φορτωμένο πρόγραμμα

Από την άλλη, το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό Βόλου μόνο εύκολο δεν είναι, αφού μετά το εξ αναβολής παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης ακολουθεί η εντός έδρας και πάλι αναμέτρηση με αντίπαλο την αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία είναι αρκετά δυνατή φέτος, για την 22η αγωνιστική της Super League 2. 

Συγχρόνως υπάρχει και το αναβληθέν παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια, το οποίο αναμένεται να οριστεί σύντομα και πιθανότατα για την άλλη Τετάρτη 9 Μαρτίου. Όπως και να έχει, ειδικά εντός έδρας ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να μην χάνει βαθμούς για να κάνει την πορεία που θέλει από εδώ και πέρα και να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.