Νέα αρχή ψάχνει ο Ολυμπιακός Βόλου

Αφού η χρονιά κλείνει με υποβιβασμό

H ήττα από τον Μακεδονικό Φούφα έφερε και την τυπική επισφράγιση του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου στην Α’ ΕΠΣΘ, και πλέον απομένει ένα παιχνίδι για το φινάλε, αυτό της Κυριακής 30 Απριλίου (16:00) στη Νεάπολη προφανώς με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Το 5-2 από τον Μακεδονικό Φούφα δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στους «ερυθρόλευκους» που καλούνται πλέον να προετοιμαστούν για τη νέα χρονιά, έστω και αν επισήμως κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά για να πραγματοποιήσουν μία νέα αρχή. Μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός άλλωστε μπορεί να προκύψει αφού η συνέντευξη Τύπου του προέδρου Νίκου Τσεκούρα με τον φερόμενο ως εκπρόσωπο του επενδυτικού σχήματος, κανέναν από τους παρευρισκόμενους δεν κατέστησε κοινωνό περισσότερων πληροφοριών. Ούτε ονόματα ούτε ποσά δεν αναφέρθηκαν, όχι γιατί απαγορεύεται κάτι τέτοιο, απλά γιατί δεν το ήθελαν οι συμμετέχοντες στο πάνελ. Οπότε, επισήμως, τα μέλη της ΓΣ που την Τρίτη 2 Μαΐου θα κληθούν να επισφραγίσουν ή να απορρίψουν τη συμφωνία με το επενδυτικό αυτό σχήμα μέχρι στιγμής πιθανότατα δεν έχουν ενημερωθεί γι’ αυτά που θα κληθούν να ψηφίσουν.

Για γνώση των βασικών σημείων του συμφωνητικού που έχει πετύχει το ΔΣ του ΑΣ και η πλευρά των επενδυτών έκανε λόγο ο Νίκος Τσεκούρας στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Προφανώς αυτό το συμφωνητικό, πέρα από το πολυαναφερθέν από την πλευρά όλων άρθρο που προβλέπει ότι τα πρόσωπα του επενδυτικού σχήματος δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να ρυθμίζει και την εξουσία του σχήματος πάνω στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Από τη στιγμή μάλιστα που εγγυητική επιστολή δεν συμφωνήθηκε (έχει ζητηθεί και κατατεθεί σε άλλες περιπτώσεις συλλόγων που είχαν ερασιτεχνικό τμήμα στο οποίο κάποιοι ήθελαν να επενδύσουν ή/και επένδυσαν), προφανώς στο συμφωνητικό πρέπει να περιλαμβάνονται προβλέψεις για όλα, και για τα οικονομικά που θα προκύψουν.

Η χρονιά θα κλείσει λοιπόν αγωνιστικά στις 30 Απριλίου για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο χρόνος για χάσιμο προφανώς δεν υπάρχει και με βάση τα λεγόμενα του εκπροσώπου των επενδυτών, Γιάννη Παπαδόπουλου, κάποια στιγμή σύντομα αναμένονται και οι ανακοινώσεις για συμφωνίες. Άλλωστε προπονητής δεν υπάρχει, και το ρόστερ ουσιαστικά θα χτιστεί ξανά σε μεγάλο βαθμό με νέες μονάδες.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.