Νέα ήττα για Διαγόρα, 0-2 από τον Πιερικό

Δεν τα κατάφερε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογικής κατάταξης Πιερικο, γνωρίζοντας την ήττα εντός έδρας με 0-2.

Στο 51ο λεπτό ο Διαγόρας έφτασε κοντά στο τέρμα, όταν ο Αλαμάνης βρέθηκε μόνος του απέναντι στην αντίπαλη εστία αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει μετά από σπάσιμο της μπάλας του Αναστασίου, με την ομάδα της Πιερίας να βγαίνει στην αντεπίθεση και με τον Δίντση να κάνει χέρι εντός περιοχής να κερδίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαρτσιάς για να κάνει το 0-1 στο 53ο λεπτό, κάτι που ανάγκασε τους γηπεδούχους να ανοιχτούν ακόμη περισσότερο. 

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες και την πίεση, το σύνολο του Στέλιου Αρσένου δεν πέτυχε κάποιο τέρμα. Αντιθέτως, ο Μπενίσκος στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης βγήκε στην αντεπίθεση για να πετύχει το 0-2 και να «σφραγίσει» τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Στέλιος Αρσένος επέλεξε τον Πρίφτη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στόπερ ήταν οι Δίντσης και Βουραζέρης και πλάγιοι μπακ οι Καραμπούζης δεξιά και Λάιος αριστερά. Ζενούνης στο ντεμπούτο του και Αλεξίου ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τον Αναστασίου μπροστά τους, ενώ από τα άκρα βοηθούσαν τον φορ Αλαμάνη οι Μπλέντι και Κυριάκος.

Η εμφάνιση του Διαγόρα σίγουρα είχε αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά οι γηπεδούχοι έμειναν μόνο με τις εντυπώσεις και χωρίς βαθμολογικό όφελος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦ.: Πρίφτης, Καραμπούζης, Λάιος, Δίντσης, Βουραζέρης, Ζενούνης, Αλεξίου, Αναστασίου, Μπλέντι, Κυριάκος (85’ Τανός), Αλαμάνης (61’ Ζιάκας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.