Νίκη παραμονής για τη Δήμητρα, 2-1 τη Νέα Αρτάκη!

Με δύο τέρματα του Τζοβάρα

Μόνο νίκη ήθελε για να αφήσει πίσω της όλα τα υπόλοιπα σενάρια και να παραμείνει στη Γ’ Εθνική ήθελε η Δήμητρα Ευξεινούπολης και αυτό πήρε απέναντι στη Νέα Αρτάκη, πανηγυρίζοντας την επίτευξη του στόχου, μετά το υπέρ της τελικό 2-1.

Στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, η Δήμητρα Ευξεινούπολης άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Δημητρίου συνεργάστηκε με τον Τζοβάρα και ο δεύτερος με σουτ κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54’, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, θέλοντας να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα μπαράζ ανόδου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζαχαρόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Δήμητρας και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 71’ κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Κλουκουτάρας ήταν αυτός που έκανε το μακρινό σουτ, ο Ναβροζίδης δεν μπλόκαρε αλλά απλά απέκρουσε, και ο Τζοβάρας παραμόνευε για να πετύχει το 2-1, «υπογράφοντας» την παραμονή της Δήμητρας στην κατηγορία της Γ’ Εθνική!

 Δήμητρα Ευξεινούπολης (Ανδρωνάς): Σταυράκης, Φαράντος, Στεργιόπουλος (57’ Φουρκιώτης), Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (20’ λ.τρ. Κλουκουτάρας, 90’ Μπιρμπίλης), Καρράς, Τζοβάρας, Βούλγαρης (57’ Μεντί), Δημητρίου (90’ Καραγιώργος).

Νέα Αρτάκη: Ναβροζίδης, Κουτρόπουλος (76’ Κωσταντάκας), Τσατσαρώνης,Στασινόπουλος (43’ λ.τρ. Δήμου), Καράμπας, Σκριβάνος (62’ Μιτάκης), Χατζηστάμου, Ζαχαρόπουλος, Μεγάλος, Παπαδάκης (76’ Ρούσσος), Τζίγκας (76’ Ζουρπούλης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.