“Ντόπες” από τους φιλάθλους στην Άλλη Μεριά, μπήκε ο Ζγκούρη

Μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα με καπνογόνα δημιούργησαν στην απογευματινή (18.30) προπόνηση της Παρασκευής στην Άλλη Μεριά εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, που αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και τους ζήτησαν το τρίποντο με τη Νίκη την Κυριακή. Ο ενθουσιασμός ήταν το κυρίαρχο στοιχείο στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, με τους παίκτες να δέχονται ψυχολογικές ντόπες από τον κόσμο. Το θετικό νέο είναι ότι ο Ζγκούρη έβγαλε μεν όλο το πρόγραμμα και μπήκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όμως ήταν επιφυλακτικός και σίγουρα δεν είναι 100% έτοιμος. Σίγουρος απών για το ντέρμπι είναι ο Σαχινίδης.

Να σημειωθεί ότι όλη την προπόνηση παρακολούθησε σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου και ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Θεοδωρίδης: Απέχουν παρασάγγας Ολυμπιακός και Νίκη από τις άλλες ομάδες

Σε δήλωση που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Β., Γιάννης Θεοδωρίδης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Γεγονός είναι ότι στον όμιλό μας Ολυμπιακός και Νίκη απέχουν παρασάγγας από τις υπόλοιπες ομάδες. Διαφέρουν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα βάσει ρόστερ, δυναμικής, ιστορίας και βαρύτητας φανέλας. Θα φανεί μέσα στο γήπεδο ο καλύτερος. Εύχομαι να πάνε όλα και να μην υπάρξει τίποτα, που δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.