Ο απολογισμός για το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου και το υπό συζήτηση μέλλον

Η προσπάθεια και η δικαίωση σύμφωνα με τον Νίκο Μπουντούρη

Έναν απολογισμό για την πορεία του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έκανε ο Νίκος Μπουντούρης και τα μέλη του, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις για την επόμενη χρονιά και το τι πρέπει να γίνει με τη διοίκηση, συμπληρώνοντας ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι όλοι κοντά στην ομάδα.

Παρόντες στη σχετική συνέντευξη Τύπου ήταν οι άμεσοι συνεργάτες του Νίκου Μπουντούρη, Αντώνης Μυριντζής, Λάμπρος Πρέκας και Ζάκος Σαχίνης, όπως και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ, Κυριάκος Κυριακόπουλος, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει ουσιαστικά την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που έγινε.

«Είπαμε να βοηθήσουμε το ανδρικό τμήμα γιατί όλοι μας έχουμε κερδίσει πολλά πράγματα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο παρελθόν και το παρόν. Είχαμε συμφωνήσει με τη διοίκηση να υποστηρίξει την ομάδα στο θέμα των μετακινήσεων και των εξόδων πχ για γραμματείες και είχαμε σ’ αυτά ό,τι χρειαζόμασταν και δεν είναι κάτι το αμελητέο. Σε κάποια στιγμή χρειάστηκε να στηρίξουμε και οικονομικά και το κάναμε με χαρά. Θέλαμε να είμαστε σωστοί απέναντι στον οποιονδήποτε» σημείωσε αρχικά μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπουντούρης, για να συμπληρώσει: «Νιώθω περήφανος για ό,τι έγινε φέτος, πέρα από τα αποτελέσματα. Είπαμε ότι θα πάμε με νέα παιδιά. Στην πορεία προέκυψαν κάποια προβλήματα. Ένας παίκτης, ο Ντίας, που δεν τον είχα επιλέξει εγώ, έφυγε με τις ευλογίες μας, και άλλος ένας ο Νταραντάνας για οικογενειακούς λόγους. Προσπαθήσαμε να βρούμε έναν ψηλό ως εναλλακτική λύση και μιλήσαμε με δύο παίκτες, χωρίς να έχουμε πολλά περιθώρια. Είχαμε κλείσει έναν αλλά τελευταία στιγμή αναίρεσε τον λόγο του. Αν ήταν τα παιχνίδια για 30 λεπτά μπορεί να κερδίζαμε πολλά. Τα παιδιά δεν είχαν ευκαιρία να παίξουν σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα».

Aφού λοιπόν οι παίκτες πήραν την ευκαιρία, τι ακολούθησε και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; «Όλοι όσοι παίξανε δείξανε τι πραγματικά μπορούνε, και μέχρι τελευταία προπόνηση ήμασταν 10-14 άτομα. Πιστεύανε στις συμπεριφορές που βλέπανε και όλο αυτό τους κέρδιζε. Επιτυχία είναι ότι ο κόσμος έβλεπε την υπερπροσπάθεια και δεν ακούστηκε ούτε μία γκρίνια. Δικαίωση ήταν και τα συγχαρητήρια που δεχόμασταν όπου πηγαίναμε» ανέφερε ο Νίκος Μπουντούρης, στεκόμενος ιδιαίτερα στην αποδοχή των φιλάθλων της προσπάθειας που έκανε η ομάδα.

Τι μέλλει γενέσθαι…

Η χρονιά τελείωσε μόλις τώρα, οπότε τι ακολουθεί;

«Είναι νωρίς για την επόμενη, ενώ την προηγούμενη δεν είχαμε χρόνο, αναλαμβάνοντας αρχές Σεπτεμβρίου. Υπάρχουν παίκτες που θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό Βόλου. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε. Δεν έχουμε προλάβει να συζητήσουμε, ο καθένας όμως πρέπει να βρει τον ρόλο του. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς σ’ αυτά που θέλουμε και θα αποφασίσουμε. Αλλά δεν θα είναι ημίμετρα. Δεν πρέπει να ξανατύχει αυτό το βάρος που περάσαμε όλοι αυτήν τη χρονιά. Βλέπουμε ότι στον σύλλογο υπάρχει μία ρευστή κατάσταση» σημείωσε από εκεί και πέρα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» για το τι μέλλει γενέσθαι. «Να είναι οι συνθήκες τέτοιες και του χρόνου ώστε να μπορούμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε και στο αγωνιστικό κομμάτι, γιατί θέλουμε να πηγαίνουμε για τη νίκη» δήλωσε επίσης ο Νίκος Μπουντούρης.

Από πλευράς διοίκησης ΑΣ, μόνο ο Κυριάκος Κυριακόπουλος ήταν παρών, έχοντας στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του το μπάσκετ… «Δεν προκαταλαμβάνω τίποτα αλλά η αίσθησή μου είναι ότι η πρότασή μας για τον Νίκο Μπουντούρη είναι ήδη ανοιχτή. Και στο συμβούλιο να μην είμαι, εγώ θα σταθώ δίπλα του, γιατί είδα ότι οι έπαινοι που πήραμε δεν ήταν τυχαίοι. Για τους παίκτες, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις ατέλειωτες ώρες πόνου και ιδρώτα, άσχετα αν αυτό δεν αντικατοπτρίστηκε στο αγωνιστικό» σημείωσε από την πλευρά του.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.