Ο Πανσερραϊκός σκόραρε, η Νίκη διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα Καραντώνη

Ήττα 2-0 για τους «κυανόλευκους» στις Σέρρες

Περισσότερες από 40 ημέρες είχαν να δώσουν επίσημο παιχνίδι Πανσερραϊκός και Νίκη Βόλου, με το μεταξύ τους παιχνίδι να έχει ιδιαίτερη σημασία σε ό,τι αφορά τη βαθμολογική κατάταξη στη «μάχη» για την άνοδο, με τους Σερραίους να παίρνουν τελικά το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 2-0 και τους «κυανόλευκους» να διαμαρτύρονται για τα σφυρίγματα του διαιτητή Καραντώνη.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος, με τους Στίνα και Καρασαλίδη, ενώ η Νίκη φωνάζει για χέρι στο 18’ που θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι, αλλά και για την αποβολή του Παναγιωτίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 51’ ενώ αυτός είχε δεχθεί αντικανονικό μαρκάρισμα…

Η ουσία είναι ότι η Νίκη Βόλου έμεινε 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή, έχοντας 23 έναντι 34 του Πανσερραϊκού…

Πίσω στο σκορ και χωρίς πέναλτι

Όλα ξεκίνησαν στραβά πάντως για τη Νίκη και μόλις στο 7’ της αναμέτρησης βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σε εκείνο το σημείο, ο Ζέρης έκανε τη σέντρα και ο Στίνα πήρε την κεφαλιά για να νικήσει τον Μπάγιτς για το 1-0…

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Νίκη δεν βρήκε καν χρόνο ν’ αντιδράσει, αφού στο 11’ από εκτέλεση κόρνερ, ήταν ο Καρασαλίδης που επίσης με κεφαλιά σκόραρε απέναντι στον Μπάγιτς για το 2-0, με τη Νίκη Βόλου να πληρώνει την αδράνειά της και σ’ αυτήν τη φάση…

Στο 18’, η Νίκη προσπάθησε να δείξει σημάδια ζωής, και ο Σιαφά έκανε το σουτ, αλλά μετά από κόντρα, η μπάλα πέρασε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν χέρι του Πεταυράκη και πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι!

Ένα σουτ του Γαβριηλίδη στο 24’ δεν ανησύχησε τον Κατσίκα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπάγιτς απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ μετά από σουτ του Πεταυράκη. Oυσιαστικά, αν εξαιρέσει κανείς τις διαμαρτυρίες της Νίκης για το πέναλτι που ζητάει στο πρώτο μέρος, κάτι περισσότερο οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν να δείξουν, με τις κακές αντιδράσεις στα πρώτα 11 λεπτά να κοστίζουν δύο τέρματα.

Δεύτερη κίτρινη για… διαιτητικό σεμινάριο-Σπουδαίες ευκαιρίες για τη Νίκη

Ωστόσο, το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και η φάση του 51ου λεπτού είναι κάτι που αξίζει να μνημονεύεται ακόμη και σε διαιτητικά σεμινάρια. Αντί για φάουλ του Μούργου πάνω στον Παναγιωτίδη ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Παναγιωτίδη, μπορεί και για θέατρο(!), με αποτέλεσμα με δεύτερη κίτρινη ο παίκτης της Νίκης ν’ αποβληθεί και η ομάδα του να μείνει με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης!

Με τη συμπλήρωση του 63ου λεπτού, η Νίκη έδειξε σημάδια αντίδρασης, αφού έφτασε έστω και με 10 παίκτες κοντά στο να μειώσει τη διαφορά στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του Γαβριηλίδη από εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσίκα.

Στο 69’ πάλι η άμυνα της Νίκης έκανε το λάθος και ο Στίνα έκανε το σουτ αλλά τελευταία στιγμή ο Μπάγιτς κατάφερε να διώξει σε κόρνερ, με τον Πανσερραϊκό να απαντά στη χαμένη ευκαιρία των «κυανόλευκων». Ένα καλό σουτ του Τζιώρα πάντως έστειλε την μπάλα άουτ στο 73’ της αναμέτρησης, ωστόσο στο 80’ και στο 82’ η Νίκη έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της στο παιχνίδι.

Στο 80’, ο Τζιώρας πάλεψε ανάμεσα σε Καρασαλίδη και Παντεκίδη, με τον Ροχάνο να γίνεται τελικά αποδέκτης της μπάλας  και βγήκε απέναντι στον Κατσίκα για να σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού είπε «όχι» με την επέμβασή του! Στο 82’ ο Αναστασίου έκανε μία σέντρα-σουτ, με τον Τζιώρα να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή, για να σκοράρει!

Μία σέντρα του Πεταυράκη από αριστερά στο 89’ πέρασε ανεκμετάλλευτη για τον Πανσερραϊκό, αφού ο Σαΐντ άφησε την μπάλα να περάσει παράλληλα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπάγιτς μπλόκαρε εύκολα την μπάλα μετά από ένα αδύναμο σουτ του Κανίς.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, πέντε παίκτες των γηπεδούχων βγήκαν στην αντεπίθεση με δύο παίκτες της Νίκης απέναντί τους και ο Σαΐντ ήταν αυτός που θέλησε να ολοκληρώσει την προσπάθεια αλλά μπλόκαρε ο Μπάγιτς, όπως και στην τελευταία φάση του αγώνα, στο σουτ του Σοφιανού…

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Ζέρης  (58’ Δεληγιαννίδης), Παντεκίδης, Πεταυράκης, Στάικος, Θυμιάνης, Στίνα  (90’ Σοφιανός), Μούργος (58’ Κανίς), Κατσαντώνης (74’ Παπάζογλου), Μπαΐροβιτς (74’ Σαΐντ).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (78’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (46’ Τσουκαλάς), Κρητικός (63’ Δημητρίου), Ολαϊσόλα (55’ Ροχάνο), Σιαφά (63’ Τζιώρας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.