Ο Θ. Ανδρουτσόπουλος σχολιάζει τα παιχνίδια της Α’ ΕΠΣΘ

Τι αναφέρει για κάθε αναμέτρηση της 14ης και της 15ης αγωνιστικής

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ο προπονητής της ΦΘ Αγχίαλος, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος την κακοδαιμονία με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπη η ομάδα του φέτος, καθώς οι τραυματισμοί παικτών και πολλοί είναι και για μεγάλο χρονικό διάστημα τους κρατούν έξω. Ωστόσο παραμένει αισιόδοξος και έτσι προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα με αντίπαλο το σύνολο της Ακρόπολης.

Η ΦΘ Αγχίαλος προέρχεται από εκτός έδρας επικράτηση επί της ΕΛ Νηλέας και όπως σημειώνει στο «Magnesiasports» ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος για να έχει αυτή αντίκρισμα, θα πρέπει η ομάδα του να πάρει θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στον ερχόμενο αντίπαλο. Έτσι, για το «Magnesiasports» σχολιάζει αρχικά τα αποτελέσματα στη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Αναφέρει λοιπόν για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά:

Ρήγας Φεραίος-Μαγνησιακός (1-1): «Δεν ήταν έκπληξη για μένα, γιατί ο Ρήγας Φεραίος έχει βαριά φανέλα. Οπότε όλα τα αποτελέσματα ήταν ανοιχτά».

Ακρόπολη – Αγία Άννα (0-2): «Φυσιολογικό το αποτέλεσμα και αυτό περίμενα»

Αίας Σούρπης – Δήμητρα (7-0): «Δεν υπάρχει σχόλιο, είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες»

Πύρασος – ΑΕ 2002 (2-0): «Σ’ αυτό το παιχνίδι περίμενα την επικράτηση του Πυράσου και ως γηπεδούχου, και δύσκολα ή εύκολα αυτό έγινε»

ΕΛ Νηλέας-ΦΘ Αγχίαλος (1-2): «Για εμάς ήταν μονόδρομος η νίκη. Τα καταφέραμε μέσα από πολύ μεγάλη προσπάθεια των παιδιών. Ανεβάσαμε στροφές ειδικά στο δεύτερο μέρος και η επικράτηση θεωρώ ότι ήταν δίκαιη»

Τοξότης-Σαρακηνός (2-0): «Ήταν για μένα έκπληξη, γιατί ο Σαρακηνός έχει μία δυναμική. Δεν περίμενα επικράτηση του Τοξότη, οπότε το αποτέλεσμα ήταν έκπληξη».

ΓΣ Αλμυρού-Θησέας (0-0): «Είναι φυσιολογικό ως αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι εξ αρχής ανοιχτό σε όλα και νομίζω ότι ήταν και δίκαιο»

«Βλέπει» σε κάθε παιχνίδι φαβορί

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής, ο προπονητής της ΦΘ Αγχίαλος, βλέπει σε καθεμία ότι υπάρχει φαβορί για επικράτηση.

Έτσι, σχολιάζει για κάθε αναμέτρηση:

Αγία Άννα – Σαρακηνός: «Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τώρα το πρωτάθλημα και με την ισοβαθμία των δύο ομάδων στην κορυφή, δύσκολα θ’ αφήσει βαθμούς η Αγία Άννα».

Μαγνησιακός – Αίας Σούρπης: «Το ίδιο ισχύει και εδώ και πιστεύω σε επικράτηση του γηπεδούχου».

ΦΘ Αγχίαλος – Ακρόπολη: «Για να έχει αξία το «διπλό» της προηγούμενης εβδομάδας, πρέπει να επικρατήσουμε οπωσδήποτε στο κυριακάτικο παιχνίδι».

Θησέας – Τοξότης: «Ο Θησέας δείχνει πολύ καλά δείγματα φέτος, οπότε πιστεύω στην επικράτησή του».

Δήμητρα – ΕΛ Νηλέας: «Εύκολα ή δύσκολα ο Νηλέας θα κάνει νίκη και θα επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, με τη Δήμητρα να έχει μεγάλες αδυναμίες».

ΑΕ 2002 – ΓΣ Αλμυρού: «Είναι ένα παιχνίδι που είναι λίγο περίεργο, λόγω του γηπέδου της ΑΕ που έχει μικρές διαστάσεις και σ’ αυτό μπορούν να γίνουν πολλά, αλλά θεωρώ ότι ο Αλμυρός θα περάσει».

Ρήγας Φεραίος – Πύρασος: «Βλέπω ότι ο Ρήγας μπορεί να επικρατήσει. Ο Πύρασος έχει συνεχόμενα παιχνίδια και ο Ρήγας από την άλλη μετά την ισοπαλία με τον Μαγνησιακό πιστεύω ότι μπορεί να επικρατήσει».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.