Οι αγώνες και οι σκόρερ της Β’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 13 Μαρτίου)

Πέρα από τις αναβολές, υπάρχουν και παιχνίδια που διεξήχθησαν κανονικά για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, με τον αγώνα Άνθιμος Γαζής-Άθλος Αλμυρού να ανοίγει την αυλαία της Κυριακής, και τους γηπεδούχους να έχουν εύκολο έργο επικρατώντας με το ευρύ 6-1.

Το σκορ άνοιξε με σουτ ο Πασχαλόπουλος στο 9′, για να ακολουθήσουν ως σκόρερ στο 12’ ο Κίτσας, στο 17’ ο Βούλγαρης και στο 23’ ο Κωστάκης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 40’ ο Καραγιαννόπουλος έκανε το 5-0, ενώ στο 43’ ο Πασχαλόπουλος σημείωσε το 6ο γκολ για την ομάδα του. Το τελικό 6-1 από πλευράς Άθλου διαμορφώθηκε στο 77’ από τον Πιπίνη.

Νέοι Αθλητές Νίκης-Ελευθεριακός 3-1

Νίκη με ανατροπή πέτυχαν οι Ν.Α. Νίκης επί του Ελευθεριακού, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται ισόπαλο χωρίς σκορ και στην επανάληψη να μπαίνουν και τα τέσσερα τέρματα. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, για να κάνει την ανατροπή η ομάδα του Χρήστου Κοντοβά, πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Την ισοφάριση έκανε ο Μαλιαρός, ενώ ο Βούλγαρης με δύο τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.