Οι αντίπαλοι των βολιώτικων ομάδων μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες

Τέσσερις ή πέντε ομάδες θα συμμετέχουν φέτος στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ, αφού η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται για τη Β’ Εθνική, ενώ Ολυμπιακός Βόλου και ΓΣ Αλμυρού περιμένουν να δουν αν η Αγριά θα ξεπεράσει το εμπόδιο του ΓΣ Αμπελώνα και θα τους ακολουθήσει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Τόσοι οι προαναφερθέντες σύλλογοι όσο και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου έμαθαν πάντως σήμερα τους αντιπάλους τους στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς έγιναν οι σχετικές κληρώσεις και οι ορισμοί, με βάση και τις αλλαγές που προέκυψαν από την αναδιάρθρωση που εφήρμοσε η ΕΟΚ.

Στον τρίτο όμιλο της Β’ Εθνικής τοποθετήθηκε η Νίκη Βόλου, με τις εξής ομάδες να συμμετέχουν στο ίδιο γκρουπ: Δόξα Λευκάδας, ΓΣ Φαρσάλων, Πρωτέας Γρεβενών, Έσπερος Λαμίας, Αίολος Τρικάλων, ΣΚ Ιωάννινα, Μελίκη, Ίκαροι Τρικάλων, Ερμής Σχηματαρίου, ΑΚ Χαλκίδας, ΑΕΠΣ Μαχητές Πειραματικό, ΜΕΝΤ.

Για τον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής δεν έγινε κλήρωση και αποφασίστηκε να συμμετέχουν σ’ αυτόν οι: Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Τιτάνες Παλαμά, Ολυμπιακός Βόλου, Φαίακας Κέρκυρας, ΓΣ Γομφοί, ΓΣ Αλμυρού, ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας, ΓΣ Αμπελώνα ή Αγριά (αφού εκκρεμεί ο μεταξύ τους αγώνας μπαράζ) και ο πρώτος και δεύτερος της ΕΣΚΑΒΔΕ η οποία πήρε απόφαση συνέχισης του πρωταθλήματος.

Τέσσερις ομίλους έχει και η Α2 Εθνική Γυναικών, που έχει βολιώτικο ενδιαφέρον, καθώς στο πρωτάθλημα θα πάρει μέρος και η Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον 3ο Όμιλο τον οποίο αποτελούν οι: Πιερικός/Άρχέλαος, Ολύμπια Λάρισας, Νίκη Βόλου, Φίλιππος Βέροιας, Απόλλων Πτολεμαΐδας, Λασσάνης Κοζάνης, Έσπερος Λαμίας, Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, ΜΕΝΤ, Αναγέννηση Ρυσίου και η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.