Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού Βόλου στα μπαράζ: Πιθανοί και σίγουροι

Για την άνοδο στη Γ' Εθνική

Ακόμη το τοπίο για το ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει ο πρωταθλητής ΕΠΣΘ δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως, αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου θεωρητικά χρειάζεται έναν βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να επιβεβαιώσει και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στη Λάρισα κοντά στην κατάκτηση του τίτλου είναι ο ΑΟ Ανθούπολης του Μιχάλη Ζιώγα, με 77 βαθμούς σε 29 παιχνίδια, έναντι 68 του ΠΟ Ελασσόνας, και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της δράσης.

Έξι αγωνιστικές (που πρέπει να διεξαχθούν) μέσα στον Απρίλιο απομένουν στην ΕΠΣ Καρδίτσας. εκεί ο Ατρόμητος Παλαμά είναι πρώτος με 69 βαθμούς έναντι 68 του Αστέρα Καρδίτσας και έχουν και μεταξύ τους παιχνίδι με γηπεδούχο τον Αστέρα την προτελευταία αγωνιστική!

Στα Τρίκαλα πάλι έχουν δρόμο, καθώς το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας διεξάγεται σε δύο ομίλους και από εκεί προκύπτει… F4 πρωταθλητή! Έτσι, στο α’ όμιλο της Α’ ΕΠΣΤ ο Διγενής Νεοχωρίου είναι πρώτος με 49 βαθμούς και ακολουθεί ο ΑΟ Σαραγίων με 43. Στον Β’ Όμιλο πρώτος είναι ο Βράχος Καστρακίου με 54 βαθμούς και ακολουθεί ο ΑΣ Μετέωρα με 51. Ο πρώτος του κάθε ομίλου θα παίξει με τον δεύτερο του άλλου, σε μονό παιχνίδι, και οι νικητές θα δώσουν τελικό σε ουδέτερο γήπεδο.

Στη Φθιώτιδα από την άλλη, έχουν ήδη πρωταθλήτρια! Ο λόγος για την ομάδα της Μαλεσίνας που κατέκτησε τον τίτλο με 72 βαθμούς, ενώ η Δάφνη Λιβανάτων έμεινε στη δεύτερη θέση και στους 71!

Θολό είναι το τοπίο και στην Κοζάνη. Εκεί έχουν μπει πλέον σε διαδικασία πλέι οφ, με το μίνι πρωτάθλημα των πέντε αγωνιστικών να έχει ήδη αρχίσει, καθώς έχουν διεξαχθεί οι αγώνες της 1ης ημέρας. ο ΠΑΟ Κοίλων είναι πρώτος με 69 βαθμούς ενώ ακολουθεί ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας με 64.

Στα Γρεβενά τέλος, το πρωτάθλημα είναι υποτυπώδες, με 6 ομάδες να συμμετέχουν σ’ αυτό, αλλά τουλάχιστον φέτος διοργανώθηκε. Ο Βολιώτης Ανδρέας Λέτσιος είναι προπονητής στον προπορευόμενο στη βαθμολογια ΑΟ Νεοχωρίου με επτά βαθμούς περισσότερους από την Ελιμεία, και με δύο αγωνιστικές ν’ απομένουν δεν χάνει τον τίτλο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.