«Οι ημερομηνίες για το πρωτάθλημα βγαίνουν οριακά»

O πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος

Ο πρόεδρος της SL2  Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και σημείωσε πως  οι ημερομηνίες, για το πρωτάθλημα  βγαίνουν οριακά, την ώρα που υπάρχουν πολλά χρωστούμενα παιχνίδια.

Ως τώρα οι ημερομηνίες μας βγάζουν οριακά. Έχουμε προνοήσει και έχουμε αφήσει κάποιες κενές ημερομηνίες, γιατί ξέραμε ότι θα είχαμε αναβολές λόγω κορωνοϊού. Αν έχουμε κι άλλες αναβολές, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Τον Μάιο έχουμε τα μπαράζ και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Άντε να πάμε 10-15 ημέρες μετά. Θα βρούμε τον τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της διοργανώτριας.

Παράλληλα σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Super League. Περιμένουμε τις προτάσεις της και θα καταθέσουμε κι εμείς. Θα ζητήσουμε και την αρωγή της Πολιτείας. Συζητάμε αν θα υπάρξουν δύο τερματοφύλακες θετικοί, πώς θα παίξει μια ομάδα. Είναι και το ζήτημα των rapid και των pcr τεστ. Αυτήν τη στιγμή το μόνο έσοδο των ομάδων είναι από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Περιμένουμε ως το τέλος του μήνα να πάρουμε χρήματα και από το Στοίχημα».

Τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στην κατηγορία, καθώς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές (11η και 12η) έχει διεξαχθεί μόλις ένα παιχνίδι από τα 16 κάθε στροφής.

Συνολικά και στους δύο ομίλους υπάρχουν 39 (!) αναμετρήσεις που εκκρεμούν, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί την προσεχή Τετάρτη, όπου είναι προγραμματισμένη η 13η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι εκκρεμότητες για τον Βόρειο Όμιλο:

2η αγωνιστική

Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας

9η αγωνιστική

Αλμωπός Αριδαίας-Νίκη Βόλου

10η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Β’-Καβάλα

11η αγωνιστική

Απόλλων Πόντου-Ηρακλής

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσερραϊκός

Πιερικός-Ολυμπιακός Β’

Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας

Καβάλα-ΑΟ Τρίκαλα

Αλμωπός Αριδαίας-ΠΑΟΚ Β’

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

Θεσπρωτός-ΑΕΛ

12η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Β’-Νίκη Βόλου

Ολυμπιακός Β-ΑΟ Ξάνθη

Τρίκαλα-Αλμωπός Αριδαίας

ΑΕΛ-Καβάλα

Απόλλων Λάρισας-Θεσπρωτός

Πανσερραϊκός-Πιερικός

Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας

Βέροια-Απόλλων Πόντου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.