Ολυμπιακός Βόλου: Αγιασμός και «πρώτη» με μέτρα και ελπίδα για αναδιάρθρωση (φωτο)

Αναχωρεί αύριο η ομάδα για την προετοιμασία της στο Καρπενήσι

Τηρώντας τα μέτρα για την αναχαίτιση του κορωνοϊού και με την ελπίδα πως οι αποφάσεις των ιθυνόντων για την αναδιάρθρωση θα βοηθήσουν την ιστορική ομάδα της πόλης να παίξει στη Super league 2, ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποίησε το απόγευμα τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη του προπόνηση, πριν αναχωρήσει αύριο για το Καρπενήσι, όπου ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του θα «χτίσουν» τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.

Στο «σπίτι» του Ολυμπιακού Βόλου, στο Εθνικό Στάδιο «Τάκης Συνετόπουλος» παρουσία λίγων φίλων και οπαδών, εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση.

Ο πατήρ Γεώργιος Κωστόπουλος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, ήταν εκείνος που ευλόγησε τους παίκτες, το προπονητικό team, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς αλλά και τη διοίκηση της ομάδας και ευχήθηκε υγεία σε όλους και …άνοδο.

Ο ιερέας, γνώστης του ποδοσφαίρου, σημείωσε πως στόχος είναι η άνοδος όποιας κατηγορίας έρθει, καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο της αναδιάρθρωσης. Μετά τα λόγια του πατρός Γεωργίου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού Πειραιώς Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Σωτήρης Μαυρονάσιος ήταν ο μοναδικός από τη διοίκηση που μίλησε και ευχαρίστησε θερμά όσους φιλάθλους βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ, γνωρίζοντας και ο ίδιος τις δυσκολίες που υπάρχουν, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ευχήθηκε σε παλιούς και νέους παίκτες υγεία και τόνισε πως η διοίκηση βρίσκεται στις επάλξεις.

Με το πέρας του αγιασμού, οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του γυμναστή και του προπονητή τους κάνοντας ουσιαστικά ένα ζέσταμα, καθώς αύριο Τρίτη, αφού υποβληθούν πρώτα σε εργομετρικά τεστ,  θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Να σημειωθεί πως το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Ερασιτέχνη αλλά και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Οι παίκτες που παρουσιάστηκαν ήταν οι : Αγρόδημος, Βασιλούδης, Γιαννίτσης, Ζιάκας, Κέρι, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Μαρούδας, Μαστακούλης, Μπουτζίκος, Παπαδημητρίου, Παπακώστας, Ριζογιάννης, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσελεπίδης (Κ17), Κάβουρας (Κ17) και οι τερματοφύλακες Κωνσταντίνου, Λαδάς και Ξενοδόχοφ. Από την πρώτη προπόνηση έλειπε ο Γραικός, ο οποίος ωστόσο ανακοινώθηκε.

Το φετινό προπονητικό, τεχνικό και διοικητικό team είναι το εξής:

Περικλής Αμανατίδης: Προπονητής

Μπάμπης Μπακαρός: Προπονητής Τερματοφυλάκων

Φάνης Τζατζάκης: Γυμναστής

Στέφανος Κούγκουλος: Φυσιοθεραπευτής

Θωμάς Μακρής: Τεχνικός Διευθυντής

Λευτέρης Τασσιόπουλος: Γενικός Αρχηγός

Μίλτος Μαργαρός: Διευθυντής Γραφείων

Αλίκη Φωτιάδου: Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου

Βαλάντης Χατζηγεωργίου: Φροντιστής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.