Ολυμπιακός Βόλου με ποδόσφαιρο το Σάββατο, μπάσκετ την Κυριακή…

Ο διαφαινόμενος προγραμματισμός

Αφού πέρασε και την αγγαρεία απέναντι στην Ακρόπολη Σέσκλου με το τελικό 0-6 υπέρ του, ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται έναν ακόμη βαθμό για να επιβεβαιώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στη φετινή Α’ ΕΠΣΘ, με το παιχνίδι με τον Σαρακηνό να ακολουθεί και πιθανότατα να ορίζεται για το Σάββατο 6 Απριλίου λόγω… μπάσκετ!

Την Κυριακή 7 Απριλίου έχει οριστεί η διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και ΓΑΣ Κομοτηνής, για την 5η και τελευταία αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική (για το κλειστό του ΕΑΚ κάνει λόγο το πρόγραμμα της ΕΟΚ). Είναι δεδομένο ότι και οι παίκτριες της Ελένης Παπαθανασίου και του Κώστα Δέρβου θέλουν τη στήριξη των οπαδών των «ερυθρόλευκων», καθώς αναζητούν τη νίκη με πέντε πόντους το λιγότερο για να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου στην Α2 Εθνική. Από την άλλη, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου γενικότερα προκρίνει το Σάββατο ως μέρα αγώνα, είναι και η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, οπότε ήρθε και… έδεσε, ενόψει του σαββατοκύριακου και για να μην συμπέσουν χρονικά οι δύο αναμετρήσεις. Aν αλλάξει κάτι, αυτό θα οφείλεται στην αλλαγή ώρας του αγώνα μπάσκετ Γυναικών, καθώς ο ΓΑΣ Κομοτηνής κατέθεσε αίτημα το παιχνίδι να αρχίσει στις 17:00 αντί στις 14:00 όπως είχε αρχικά οριστεί.

Αύριο η κλήρωση

Με διαφαινόμενη τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, ο Ολυμπιακός Βόλου παρακολουθεί με ενδιαφέρον και την αυριανή διαδικασία κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στην Αθήνα για το πρόγραμμα του ειδικού πρωταθλήματος.

Με βάση τα όσα είναι γνωστά από τις προηγούμενες χρονιές, στον όμιλο του πρωταθλητή της ΕΠΣΘ θα είναι και οι αντίστοιχοι πρωταθλητές Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Κοζάνης και Γρεβενών. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ίδια θα είναι τα δεδομένα και φέτος.

Έχει και κύπελλο

Μέσα σε όλα έχει και κύπελλο ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός Βόλου και μάλιστα τον ημιτελικό το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου στο ΕΑΚ.

Ο λόγος για την αναμέτρηση με την Αγία Άννα, την τρίτη για φέτος, μετά τα δύο παιχνίδια που είχαν διεξαχθεί για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Όπως έχει ανακοινώσει η Ένωση, η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο ΕΑΚ, με τον Ολυμπιακό Βόλου γηπεδούχο, και αρχίζει στις 16:00. Στις 19:00 στο Βοηθητικό θα διεξαχθεί ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Τοξότη Βόλου και Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.