Ουσία και αξιοποίηση ευκαιριών…

Ο στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου απέναντι στον Τοξότη, ενώ περιμένει το ΕΑΚ

Με τη σκέψη στον Τοξότη, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του, αφού Σάββατο 7 Οκτωβρίου, παραμονή του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι δύο ομάδες έχουν αγώνα, με ώρα έναρξης τις 16:00, για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ…

Ο χώρος του αγώνα του Σαββάτου είναι γνωστός, καθώς το Βοηθητικό του ΕΑΚ αποτελεί ουσιαστικά μέρος της φυσικής έδρας του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ αποτελεί σταθερά το γήπεδο του Τοξότη για τους αγώνες του στην κατηγορία. Βέβαια, ότι πρέπει να γίνουν κι εκεί αρκετές παρεμβάσεις κάποια στιγμή είναι δεδομένο, αφού με τα χρόνια και ο πλαστικός χλοοτάπητας έχει φθαρεί και η περιποίηση διαφόρων σημείων μοιάζει απαραίτητη.

Από εκεί και πέρα, η λογική λέει ότι το παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζόμυλου που ακολουθεί για την 4η αγωνιστική της A’ ΕΠΣΘ θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου, καθώς αναμένεται να οριστεί 21 ή 22 Οκτωβρίου. Αν πάλι όχι, αφού από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί ότι όντως είναι σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες η διαδικασία επισποράς, αν και είχε αναφέρει σε ανακοίνωση πριν λίγες εβδομάδες ότι θα χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα αναζητήσει ξανά νέο αγωνιστικό χώρο, έστω για ένα ακόμη παιχνίδι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν αναφέρεται κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά τους παίκτες, και είναι δεδομένο ότι το τεχνικό επιτελείο περιμένει από τους ποδοσφαιριστές να μη… δυσκολέψουν τη ζωή τους, όπως έγινε απέναντι στον Αίαντα Σούρπης, καλούμενοι να είναι πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που αποδεδειγμένα μπορούν να δημιουργούν.

Από την άλλη, ο Τοξότης, η ιστορική ομάδα του Βόλου που έχει αγωνιστεί ακόμη και στη Β’ Εθνική, θέλει να κάνει μία καλή χρονιά και φέτος και να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία. Οι παίκτες του Θανάση Χρυσοχού θέλουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και από εκεί και πέρα και αυτοί να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές (αν όχι η πιο δυνατή) ομάδες της φετινής Α’ ΕΠΣΘ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.