Πανηγύρισε την πρώτη του ιστορική νίκη στη Γ’ Εθνική ο Θησέας

Ο Δημητριάδης πέτυχε το νικητήριο γκολ του Θησέα κόντρα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Ο Θησέας πανηγύρισε την πρώτη του ιστορική νίκη στη Γ’ Εθνική, επικρατώντας στο Βελεστίνο, που αναγκαστικά χρησιμοποίησε ως έδρα, του Απόλλωνα Μακρυχωρίου με 2-1.

Οι νικητές πήραν το προβάδισμα στο 32’ μετά από ολέθριο σφάλμα του τερματοφύλακα Τρούκη, που πήγε να μπλοκάρει χαμηλά τη σέντρα από την αριστερή πλευρά του Σφάκα, αλλά έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Βλάχος, που ήταν στη φάση, την έστειλε από απόσταση αναπνοής και σε κενή εστία στα δίχτυα. Έτσι έγινε το 1-0, που ήταν μία «ευγενική χορηγία» του γκολκήπερ των φιλοξενουμένων.

Στο 64’ ο Κουτσιρίμπας βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Ξέρα, ενώ ο ίδιος παίκτης στην επόμενη επίθεση από θέση μέσα δεξιά έκανε το διαγώνιο σουτ, που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι σε μία νέα μεγάλη ευκαιρία.

Τελικά, στο 75’ ο Ξέρας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα εν μέσω ενός ομίλου παικτών έξω από τη μικρή περιοχή, παρεμβαλλόμενος στην πορεία της μπάλας μετά από φάουλ του Τεντολούρη από τα δεξιά.

Ωστόσο, παρά την ισοφάριση ο Θησέας δεν το έβαλε κάτω, θέλοντας όσο τίποτα τη νίκη μ’ έναν αντίπαλο, ο οποίος έχει τους ίδιους στόχους μ’ αυτόν και στο 83’ σκόραρε για δεύτερη φορά. Ο Πέτσης έβγαλε καταπληκτική μπαλιά-τρύπα από τα δεξιά προς το σημείο του πέναλτι, όπου είχε κάνει κίνηση φορ ο Δημητριάδης, ο οποίος ήταν αφύλακτος και με πλασέ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Τρούκη, κάνοντας το τελικό 2-1.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Δημητριάδης, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης (88’ Γαλανόπουλος), Σφάκας (46’ λ. τρ. Ζάχος), Οικονόμου, Βλάχος (66’ Κοτζαθανάσης), Πέτσης (83’ Αγγελής), Αγιασιώτης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Τρούκης, Τεντολούρης Δ., Κουλουκτσής (71’ Μιντζάλι), Τζιλός, Ισούφης, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης, Τζουμάκης (58’ Μυριώτης), Κρανιώτης, Τεντολούρης Απ., Ξέρας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.