Παπακωνσταντίνου: «Δεν είμαστε πλανόδιοι-Δεχθήκαμε κρούσεις για ενασχόληση με άλλη ομάδα»

«Ωριμάσαμε και πήραμε κάποια μαθήματα»

Αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία προέκυψαν μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό, επισημοποιώντας παράλληλα την παρουσία του Αλέκου Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από τη μία, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι η διοίκηση δεν αποτελείται από πλανόδιους για να ασχοληθεί με άλλη ομάδα, με βάση τις κρούσεις που έχει δεχθεί όπως ουσιαστικά παραδέχθηκε, ενώ ο Αλέκος Βοσνιάδης υποσχέθηκε μία δυνατή ομάδα, με όρια και «κόκκινες» γραμμές για όλους, που θα διεκδικεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο ό,τι της αναλογεί με περίσσιο θάρρος.

Κάνοντας έναν απολογισμό της τελευταίας χρονιάς με φόντο και την επόμενη, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι αυτή ήταν ιδιαίτερη, έχοντας ουσιαστικά άλλη ομάδα τον Οκτώβριο και άλλη τον Μάρτιο. Σημείωσε δε ότι η διοίκηση ωρίμασε και πήρε κάποια μαθήματα, όπως το να σκέφτεται πιο στρατηγικά, χωρίς να παραβλέπει τα «πιστεύω» της. Παράλληλα σημείωσε ότι έγιναν λάθη, ότι θα γίνει προσπάθεια να πάνε καλύτερα τα πράγματα τη νέα χρονιά αλλά και ότι στόχος της ομάδας από εκεί και πέρα είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. «Το φετινό άγχος δεν αξίζει στον κόσμο και σε μία ομάδα που πρεσβεύει ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα να έχουμε ένα ελκυστικό προϊόν με καλό ποδόσφαιρο, και αν υπάρχουν πλει  οφ να μπούμε εκεί. Από εκεί όλα ανοιχτά είναι και θες και λίγη τύχη» συμπλήρωσε, χαρακτηρίζοντας τον Αλέκο Βοσνιάδη ως τον σωστό άνθρωπο για να καθοδηγήσει την ομάδα στη Super League 2.

Πάντως, σε σχετική ερώτηση του «Μagnesiasports» για το αν έχει δεχθεί κρούση ν’ ασχοληθεί με κάποια άλλη ομάδα, ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι έχουν υπάρξει κρούσεις, αλλά και ότι οι διοικούντες της Νίκης δεν είναι πλανόδιοι. «Δεν έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε με άλλη ομάδα. Έχουμε σύνδεση με τη Νίκη και δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε ν’ ασχοληθούμε με μία ομάδα ποδοσφαίρου» ήταν το σχόλιό του.

H απάντηση στις δηλώσεις Κατσουράνη

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στο βάρος που παραμένει ιδιαίτερα σημαντικό για τις ακαδημίες της ΠΑΕ, ωστόσο σε σχετική ερώτηση του «Μagnesiasports» σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην αθλητικού διευθυντή, Κώστα Κατσουράνη, τόνισε ότι η φιλοσοφία παραμένει σταθερή.

Με τον Κώστα Κατσουράνη να δηλώνει προσφάτως ότι η Νίκη αποφάσισε να ακολουθήσει την πεπατημένη, με αμφιβόλου αξίας ξένους παίκτες μεταξύ άλλων, ο κ. Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε ότι αν συνέβαινε αυτό τότε η ομάδα θα αγωνιζόταν ήδη στη SL2! «Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι εστιάζουμε σε κάποια κομμάτια. Έχουμε ένα μεσοπρόθεσμο πλάνο, ανεξαρτήτως προσώπων. Το πλάνο αυτό είναι και δεν έχει αλλάξει. Εγώ αυτό που εύχομαι οι συνθήκες να απελευθερώσουν τον χρόνο μας για να μπορούμε να εστιάσουμε σ’ αυτά τα κομμάτια. Δεν έχουμε μεγάλη απόκλιση στη φιλοσοφία γι’ αυτό και ήρθε ο κ. Κατσουράνης. Εμείς του κάναμε πρόταση να παραμείνει αλλά αυτό το μεσοπρόθεσμο πλάνο το είχαμε εξωτερικεύσει εδώ και δύο χρόνια» σχολίασε σχετικά, επισημαίνοντας ότι υπάρχει ο στόχος ενασχόλησης με το τοπικό έμψυχο υλικό και την ανάδειξή του.

«Να εμβολιαστούν οι Νικιώτες»

Παράλληλα, με την κυβέρνηση να προσανατολίζεται μετά και την εισήγηση των ειδικών για παρουσία μόνο εμβολιασμένων στα γήπεδα από τη νέα χρονιά, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη κάλεσε τους Νικιώτες να εμβολιαστούν, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα του Πανθεσσαλικού, σημειώνοντας ότι ακόμη και η παρουσία θεατών σε ποσοστό 50% των διαθέσιμων θέσεων να επιτραπεί, τότε αυτό θα είναι κέρδος για την ομάδα, σε σχέση με την τελευταία χρονιά. «Να δούμε βέβαια πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Να δούμε αν ανέβουν τα κρούσματα, να δούμε τι θα γίνει με τους διασωληνωμένους. Ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας το Πανθεσσαλικό και τηλεοπτικά και για τους χορηγούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.