Παπακωνσταντίνου: «Σίγουρα θα πρέπει κάπως να ξεκινήσουμε στη SL2»

Θεωρώντας αναγκαία την επαναδιαπραγμάτευση ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Αγωνιστική δράση δεν έχουμε ούτε το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου άφησε περιθώρια επανέναρξης του πρωταθλήματος, στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, το απόγευμα της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου.

«Σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσουμε. Σίγουρα θα πρέπει κάπως να ξεκινήσουμε. Θα πρέπει να πάμε σε μία επαναδιαπραγμάτευση» ανέφερε στους παρευρισκόμενους στο ΤΕΕ Μαγνησίας ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, που αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι είναι μέλος της επιτροπής που έχει συσταθεί στους κόλπους της Λίγκας για να αναζητήσει λύσεις για την επιδότηση των ΠΑΕ.

Πότε μπορεί να γίνει η επανέναρξη; Ίσως και το σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου αν υπάρξουν εξελίξεις για το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου. Αλλά αυτό που είπε παράλληλα ο κ. Παπακωσνταντίνου είναι ότι το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε, αλλά θα γίνουν εμβόλιμες εξ αναβολής αγωνιστικές. Αν γίνουν έτσι τα πράγματα, τότε το διήμερο 4-5 Μαρτίου (αν γίνει επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης τότε δηλαδή) η Νίκη Βόλου πέφτει πάνω στο θεσσαλικό ντέρμπι, με ιδιαίτερο βαθμολογικό μάλιστα ενδιαφέρον, με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας.

Αυτό βέβαια έχει και άλλες συνέπειες, αφού πχ η κόκκινη κάρτα του Μιράντα θα μετρήσει από το πρώτο παιχνίδι που θα δοθεί, αν αυτό δεν είναι με τον Πανσερραϊκό…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.