Παπακωνσταντίνου στο «Magnesiasports»: «Ναι σε ένα πρωτάθλημα με ουσία, υγεία και διαφάνεια»

Η συζήτηση που έχει αναπτυχθεί από τη στιγμή που έγινε γνωστό το σχέδιο νόμου για τον Αθλητισμό έχει να κάνει φυσικά και με το άμεσο μέλλον της Football League, καθώς εκφράζονται ήδη ερωτηματικά για τη σημασία του να διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Το «Magnesiasports» ζήτησε την άποψη και του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σε δήλωσή του τονίζει ότι οι «κυανόλευκοι» επικροτούν τις κινήσεις που πηγάζουν από το σχέδιο νόμου, αλλά περιμένουν και τα οριστικά δεδομένα σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης.

«Χαιρετίζουμε το σχέδιο νόμου του υφυπουργού, πρόκειται για ένα πλάνο που δίνει λύση σε πολλά καίρια προβλήματα που έχουν προκύψει στις «μικρές» επαγγελματικές κατηγορίες. Βάσει αυτού, οργανώνεται ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον, με βιωσιμότητα και περισσότερη διαφάνεια, προς όφελος όλων. Φυσικά, θα είμαστε παρόντες και αρωγοί σε αυτό το εγχείρημα, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο που έχει ως στόχο τη βελτίωση του εγχώριου ποδοσφαιρικού προϊόντος» αναφέρει αρχικά ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου.

Όσον αφορά το μέλλον της κατηγορίας και της φετινής αγωνιστική περιόδου, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, περιμένει όπως τονίζει τα οριστικά δεδομένα σχετικά με τη διαδικασία της αναδιάρθρωσης, για να μην προκύψουν καταστάσεις που ουσιαστικά θα ενισχύουν αυτό που θέλει να καταπολεμήσει η πολιτική ηγεσία του ελληνικού Αθλητισμού. «Όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού μας και του τεχνικού μας τιμ, από το καλοκαίρι, η οικονομική συνέπειά μας απέναντί τους, η προθυμία μας να κινηθούμε μεταγραφικά, αποτελούν κινήσεις μιας ομάδας που επιθυμεί να παίξει» αναφέρει αρχικά ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου και επεξηγεί: «Επειδή, όμως, πάντα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου παίρνει ξεκάθαρη θέση για τα τρέχοντα δρώμενα μόνο όταν έχει σφαιρική άποψη για το καθένα από αυτά, είμαστε ακόμα επιφυλακτικοί. Φερ’ ειπείν, δεν επιθυμούμε να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα άνευ αντικειμένου και ουσίας. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, το μυαλό όλων μας πηγαίνει σε καταστάσεις εντελώς αντίθετες από αυτές που προσπαθεί να επιβάλλει ο Υφυπουργός, με το σχέδιο νόμου που πρότεινε. Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να παίξουμε, αλλά σε υγιείς και διαφανείς βάσεις, σε ένα πρωτάθλημα που έχει αρχή, μέση και τέλος, με ξεκάθαρο σκοπό και νόημα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.