Παραδέχθηκε συνάντηση με Μπέο ο Ιμεράι για θέμα της επιχείρησής του

Στην παραδοχή πως συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ για θέματα που είχαν να κάνουν με την επιχείρησή του, προχώρησε ο Νίκος Ιμεράι, ο οποίος μίλησε στον Volos 9.86 και την εκπομπή Clasico σήμερα Τρίτη.

Αρχικά ο κ. Ιμεράι αναρωτήθηκε αν η θέση των Austrian Boys είναι και θέση της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου και πήρε αρνητική απάντηση από τον Δημήτρη Πέγιο. Στη συνέχεια ο επικεφαλής της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης επισήμανε ότι οι οργανωμένοι αναφέρονται σε κάποιον ακατονόμαστο, σχολιάζοντας ότι έχει όνομα και επίθετο και είναι ο πρώτος πολίτης της πόλης και λέγεται Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε με τον δήμαρχο του Βόλου στο ΠΑΡΚ κι όχι με κάποιον εγκληματία, όπως είπε χαρακτηριστικά, και συζήτησαν για θέματα που αφορούν την επιχείρησή του και μόνο.

Πρόσθεσε ότι δε ασχολήθηκαν καθόλου με τη Νίκη και πως ο ίδιος έχει μία συνεργασία με τον Δήμο και με κάποια ιδρύματα που ανήκουν σ’ αυτόν. Εντύπωση έκανε η αναφορά του κ. Ιμεράι ότι η ανακοίνωση των Austrian Boys δε δείχνει σοβαρότητα, όταν αποκαλεί ακατονόμαστο τον πρώτο πολίτη της πόλης και τόνισε πως, όταν έχει ένα πρόβλημα στην επιχείρησή του δε θα πάει στους Austrian Boys να του λύσουν το πρόβλημα, αλλά στον Αχιλλέα Μπέο και τον Δήμο Βόλου. «Στο φινάλε δε θα απολογηθώ σ’ έναν σύνδεσμο που δεν τους αναγνωρίζει κανείς», δήλωσε ο κ. Ιμεράι, που συμπλήρωσε:

«Το είπα ότι η Νίκη είναι ένα πεντακάθαρο σωματείο και ότι είναι στο καλύτερο φεγγάρι, για να μην πω τα τελευταία δέκα χρόνια, οπότε δεν τίθεται θέμα επιβίωσης, γιατί ξέρετε τι υποδομές έχουμε κάνει. Δεν έχω κάτι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σας έχω πει πώς ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη Νίκη. Είμαι κι εγώ πρόσφυγας. Και οι δύο ομάδες είναι της πόλης. Δεν έχω κάποια κόντρα με τον Ολυμπιακό. Κόντρα θα έχω μόνο στο γήπεδο για 90 λεπτά. Με όλους είμαστε συμπολίτες. Έχω φίλους και πελάτες από παντού. Δεν έχω κόντρα με κανένα σωματείο».

Ακολούθως ο Νίκος Ιμεράι υπογράμμισε ότι η συνεργασία του με τον Δήμο είναι για δωρεές που κάνει σε ιδρύματα, πως δεν εισπράττει χρήματα από τον Δήμο Βόλου και πως δεν έχει κοπεί ποτέ τιμολόγιο από τον Δήμο Βόλου στην επιχείρησή του. «Δόξα τω Θεώ, δεν το έχω ανάγκη. Έχω αρκετή δουλειά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ απάντησε θετικά στη ερώτηση αν ο λόγος των συναντήσεών του με τον δήμαρχο Βόλου είναι, για να του ζητήσει να στηρίξει κάποιες κοινωνικές δομές του Δήμου. «Δεν πήγα, να συναντήσω τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά τον δήμαρχο της πόλης», ξεκαθάρισε, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν προκύπτει θέμα πως ο κ. Μπέος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του ΝΠΣ και η Νίκη Βόλου είναι στα δικαστήρια μ’ αυτόν τον σύλλογο. «Είμαστε εναντίον του ΝΠΣ ως Νίκη και ό,τι έχουμε πει δεν το παίρνουμε πίσω. Οι θέσεις της Νίκης είναι ξεκάθαρες. Υπάρχει δυσαρέσκεια της Νίκης απέναντι στον ΝΠΣ», ήταν τα λόγια του.

Όσο για το αν μετέφερε αυτή τη δυσαρέσκεια στον Αχ. Μπέο είπε ότι θα το κάνει στην πορεία, γιατί η συνάντησή τους ήταν σύντομη.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.