Παραμένει μέχρι τη συμβιβαστική λύση ο Βοσνιάδης στη Νίκη

Αφού πρέπει να βρεθεί κοινός τόπος με τη διοίκηση της ΠΑΕ

Η ερώτηση του «Magnesiasports» μετά τον αγώνα Νίκης Βόλου-Διαγόρα Ρόδου στον Αλέκο Βοσνιάδη ήταν αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί τελικά συμβιβαστική λύση για την παραμονή του στην ομάδα, ωστόσο ο ίδιος ο Θεσσαλονικιός τεχνικός δεν άφησε πολλά περιθώρια για κάτι τέτοιο, τονίζοντας όμως ότι δεν… πρόκειται να πάρει το καπελάκι του και να φύγει, και λύση έως χθες το βράδυ δεν είχε προκύψει.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν είναι σε καμία περίπτωση διαθέσιμος να παραιτηθεί, ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση, ούτε για τη ραδιοφωνική τοποθέτηση του προπονητή την περασμένη Παρασκευή, ούτε για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα. Ο ίδιος ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε πάντως ότι έφτασε και ένα χαρτί στα χέρια του, προφανώς από τη διοίκηση της ΠΑΕ, χωρίς να προσδιορίζει το περιεχόμενό του.

Οπότε, πρέπει να βρεθεί συμβιβαστική λύση, χωρίς πάντως να προσδιορίζεται τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει αυτή. Πάντως, αν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη άμεσα, δεν αποκλείεται την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο AEL FC Arena και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας να βρίσκεται ο Αλέκος Βοσνιάδης στον πάγκο της ομάδας.

Από την άλλη, τα σενάρια περί Μάκη Χάβου συνεχίζονται όπως και (με λιγότερη ένταση) αυτό περί Δημήτρη Ελευθερόπουλου-Στέλιου Βενετίδη. Ως και σενάριο για τον Αλέκο Βοσνιάδη πάντως ήρθε στο προσκήνιο, καθώς φημολογήθηκε ενδιαφέρον από πλευράς Απόλλωνα Λάρισας για συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό, μετά την παραίτηση του παλαίμαχου διεθνή Βαγγέλη Μόρα από την τεχνική ηγεσία της λαρισαϊκής ομάδας, αν και τελικά ανέλαβε ο Βαγγέλης Στουρνάρας.

Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, ο Αναστασίου προφανώς και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC Arena, όπως και οι Ροχάνο και Δεληζήσης. Πάντως, ο Ηρακλής Λάρισας δεν είναι η ομάδα που μπορεί να φοβίσει τη Νίκη Βόλου, με τους «κυανόλευκους» να είναι θεωρητικά το φαβορί στην αναμέτρηση και να διεκδικούν την πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.