Παρουσιάστηκε στους παίκτες και παρακολούθησε την προπόνηση ο Καϊμπαλίδης

Ο Τέλης Καϊμπαλίδης ανέλαβε καθήκοντα στη Νίκη, όντας ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας. Ένα από τα πολύ αγαπημένα παιδιά της κυανόλευκης εξέδρας στις αρχές της δεκαετίας  του ’90 αντικατέστησε τον Παντελή Πρόγκνι και παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στους παίκτες, ενώ στη συνέχεια έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας στο Βασδέκειο.

Ο Τέλης Καϊμπαλίδης, στα λίγα λόγια που είπε προς τους ποδοσφαιριστές τόνισε ότι είναι τιμή γι’ αυτόν να είναι ο γενικός αρχηγός σε μία ιστορική ομάδα, όπως η Νίκη, η οποία αποτελεί μία οικογένεια και όλοι μαζί πρέπει να υλοποιήσουν τον στόχο, που είναι η άνοδος.

Ο 49χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φόρεσε τα κυανόλευκα τον Δεκέμβρη του 2001, προερχόμενος από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί σε Εθνικό Βόλου, Τοξότη και Κέρκυρα. Από τη Νίκη, με την οποία το 1992-93 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Δ’ Εθνική με 25 γκολ μπροστά από Διαμαντάρα (19 γκολ), Τσιλφόγλου (15 γκολ) και Λέτσιο (12 γκολ), αλλά και πρωταθλητής, έφυγε για τη Λαμία.

Από δω και πέρα θέλει και τη βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας, για να μάθει πολύ γρήγορα πρόσωπα και καταστάσεις και να προσφέρει από το νέο του πόστο.

Να σημειωθεί ότι ο Τέλης Καϊμπαλίδης είναι και προπονητής στις υποδομές του Σαρακηνού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.