Παρουσίαση του ρόστερ και των εμφανίσεων της Νίκης με παλμό και συγκίνηση

Τα κορίτσια που παρουσίασαν τις εμφανίσεις της Νίκης

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν  το κέντρο Premiera στην παρουσίαση του ρόστερ και των εμφανίσεων της Νίκης Βόλου το βράδυ της Τετάρτης. Ο παλμός που έδωσαν οι φίλαθλοι με τα συνθήματά τους, παίρνοντας και τα … ανάλογα ερεθίσματα από τον Γιώργο Μαστρογιάννη, δημιούργησαν μία άκρως γηπεδική ατμόσφαιρα, ενώ προϊδέασαν τους ποδοσφαιριστές για το τι έχουν να περιμένουν την Κυριακή στη Νεάπολη κόντρα στον Θεσπρωτό. Το συναίσθημα που κυριάρχησε ήταν η συγκίνηση για τα πολύ όμορφα βίντεο που προβλήθηκαν και αφορούσαν παλαιότερες και πιο πρόσφατες ιστορικές στιγμές, αλλά και για τις βραβεύσεις που έγιναν σε μεγάλες δόξες του παρελθόντος.

Μετά την ομιλία Φάτση προβλήθηκε ένα βίντεο που ετοίμασε η ομάδα Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που είχε έντονες αναφορές στις ρίζες της ομάδας από τη Μικρά Ασία.

Στον κόσμο άρεσε ιδιαίτερα λίγο αργότερα και η προβολή ενός άλλου βίντεο, στο οποίο γινόταν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τους φίλους, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με δέκα γκολ που έχουν συγκινήσει τον κάθε Νικιώτη, είτε λόγω ομορφιάς, είτε λόγω σημαντικότητας. Αυτό που χειροκροτήθηκε πιο πολύ ήταν το υπέροχο τέρμα του Γιώργου Ιορδανίδη στο 1-3 με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ μεγάλη συγκίνηση επικράτησε, όταν προβλήθηκε το γκολ-πέναλτι του αείμνηστου Βαγγέλη Βουρούκου στο μπαράζ με τη Δάφνη Ερυθρών στο Κριεκούκι.

Οι εμφανίσεις της ομάδας

Όπως είχε προαναγγελθεί, «αποκαλύφθηκαν» και οι νέες εμφανίσεις της ομάδας από την  εταιρία Macron, που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο του αθλητισμού και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικού εξοπλισμού. Βρίσκεται στην Αθήνα, έδρα της είναι η Ιταλία και συγκεκριμένα η πόλη Κρεσπελάνο της Μπολόνια. Πρόκειται για τον Ευρωπαϊκό ηγέτη στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ρουχισμού “ντύνει”, μεταξύ άλλων, τη Λάτσιο, την Ουντινέζε, τη Νις, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη Στόουκ Σίτι, τη Νότινγχαμ Φόρεστ, το Ανόβερο, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, τον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια, αρκετές εθνικές ομάδες, αλλά και δύο κορυφαία ελληνικά κλαμπ, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Τρεις είναι οι εμφανίσεις της Νίκης που φόρεσαν όμορφα κορίτσια, η μπλε με άσπρο χρώμα στους ώμους, που είναι η πιο κλασική, η γαλάζια (α λα Μάντσεστερ Σίτι) και η κίτρινη φωσφοριζέ, ενώ η στολή του τερματοφύλακα ήταν πορτοκαλί και ανέγραφε και τον χορηγό (Car.gr).

Παρουσίαση ρόστερ χωρίς Καμπαγέρο

Μετά το πρώτο βίντεο έγινε η παρουσίαση της ομάδας Κ-17 και της πρώτης ομάδας. Οι Μάνος Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Καρακώστας, Τάσος Παγώνης, Σάββας Κυριακίδης, Κώστας Κυριακίδης, Βασίλης Βοσνιάδης, Γιάννης Βοσκόπουλος, Μανώλης Αλιατίδης, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Σωτήρης Μπαλάφας, Αποστόλης Τσιώλης, Γιώργος Ιορδανίδης, Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, Άλεξ Κρουθ, Βαγγέλης Λίτσιος, Κώστας Καρβούνης, Γκιγιέρμο Μασκουνιάν, Δημήτρης Καπός, Αντόνιο Ροχάνο καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, αλλά όχι και ο Καμπαγέρο, που δεν έδωσε το παρών και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα νούμερα στις φανέλες των παικτών.

Φυσικά παρουσιάστηκαν και ο προπονητής Ισαάκ Χοβέ, ο γυμναστής Νίκος Αθανασιάδης, προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Γρηγοριάδης (απουσίαζε για προσωπικούς λόγους), ο γενικός αρχηγός Τέλης Καϊμπαλίδης και οι φροντιστές Μανώλης Κοτρώνης και Αποστόλης Λαμπρογιώργος.

Παρουσιάστηκε η πρώτη ομάδα
Πήραν το χειροκρότημα οι παίκτες της Κ17
Γεμάτη η Premiera

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.