Περιμένει εναγωνίως τους ποδοσφαιριστές για το ηλεκτρονικό φύλλο η ΕΠΣΘ

Μέχρι να γίνει η πρώτη σέντρα της Α’ κατηγορίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Η πρώτη σέντρα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 γίνεται το ερχόμενο σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα της Μαγνησίας, με έξι παιχνίδια στο πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣΘ, αλλά υπάρχει μία πολύ βασική διαδικασία που πρέπει να ολοκληρώσουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, κάτι που δεν έχει γίνει έως τώρα, και έχει να κάνει με το ηλεκτρονικό φύλλο, αναγκαίο για τη διεξαγωγή των αγώνων!

Ως γνωστόν, η ΕΠΣ Θεσσαλίας αποφάσισε φέτος να «τρέξει» πιλοτικά τη διαδικασία του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα, και ήδη έχει ειδοποιήσει ομάδες και ποδοσφαιριστές ότι η εγγραφή στο σχετικό σύστημα είναι υποχρεωτική, χωρίς κανένα περιθώριο αδράνειας. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τον δικό του κωδικό στο σύστημα και αυτός καλείται να εγγραφεί για να δηλωθεί στο ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα της κάθε ομάδας. Αλλά μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν εισακούσει τις εκκλήσεις της Ένωσης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημαντικά κενά…

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 20/09 είχαν εγγραφεί συνολικά 164 ποδοσφαιριστές. Αν κάνει κανείς τις μαθηματικές πράξεις, και με δεδομένο ότι το ερχόμενο σαββατοκύριακο διεξάγονται έξι αγώνες με 12 ομάδες και με αποστολές των 20 ατόμων η καθεμία, τότε θα πρέπει να εγγραφούν συνολικά 240 ποδοσφαιριστές στο σύστημα! Οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι έχει δρόμο ακόμη η διαδικασία.

Χρόνο όμως δεν έχει! Ένα σχετικό άγχος έχει δημιουργηθεί από την αδράνεια τόσο πολλών ποδοσφαιριστών, αλλά θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι το ηλεκτρονικό φύλλο είναι απαραίτητο και υποχρεωτικό για όλους και ότι θα εφαρμοστεί στο σύνολο του αθλήματος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.