Περιμένει Μεντί, εξετάζει Σάβολι η Δήμητρα

Η απουσία του Σενεγαλέζου Μεντί στο παιχνίδι με τον ΑΟ Υπάτου στέρησε από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης μία αξιόπιστη επιθετική λύση, καθώς ο παίκτης επικαλέστηκε προσωπικό θέμα και βρίσκεται κατά δήλωσή του τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, υποσχόμενος πάντως ότι θα επιστρέψει σύντομα. Αυτό μέχρι χθες δεν είχε γίνει, με τα μέλη της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου να περιμένουν ακόμη και σήμερα πάντως τον ποδοσφαιριστή, ενώ εξετάζουν και την περίπτωση ενός 24χρονου επιθετικού που προέρχεται από τη Βόρεια Μακεδονία, με σερβικές ρίζες.

Ο λόγος για τον Αντριάν Σάβολι, με τον 24χρονο επιθετικό να έχει αγωνιστεί την τελευταία χρονιά στη Β’ κατηγορία της Βουλγαρίας, με την ομάδα της Στρούμσκα Σλάβα ενώ έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο σε ομάδες της χώρας του, αλλά και για μία χρονιά στο πρωτάθλημα του Κοσόβου. Έχει υπάρξει μάλιστα και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει και ευρωπαϊκές παραστάσεις στο παρελθόν, καθώς στα πρώτα στάδια του Europa League το 2015 είχε παίξει απέναντι στην κυπριακή Ομόνοια με την ομάδα της Μέταλουργκ Σκοπίων.

Ο Σάβολι συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις της Δήμητρας Ευξεινούπολης από την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας. Σε περίπτωση δε που επιστρέψει και ο Μεντί, τότε ο προπονητής της Δήμητρας, Μιχάλης Ανδρωνάς θα έχει ένα καλό και αξιόπιστο επιθετικό δίδυμο στη διάθεσή του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενόψει μάλιστα και του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς, για την 3η αγωνιστική.

Ειδικά για το παιχνίδι της Κυριακής πάντως, το τεχνικό επιτελείο της Δήμητρας περιμένει να δει και την εξέλιξη του τραυματισμού του Θωμαΐδη, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Εφόσον μέσα στην εβδομάδα μπορέσει να προπονηθεί, θα υπολογίζεται και αυτός κανονικά για τον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.