Περιμένει την έναρξη ο Ολυμπιακός Βόλου-Παρελθόν τρεις παίκτες

Ενώ αναζητείται επιθετικός

Περιμένοντας την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, κάτι που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκαθαρίσει πότε θα γίνει αύριο στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου απλά συνεχίζουν την προετοιμασία, έχοντας ξεπεράσει τους τρεις μήνες και πλέον οδεύουν προς το 11ο φιλικό τους.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο όμιλος στον οποίο θα συμμετέχουν θα έχει 17 ή 18 ομάδες, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σαν να έχουν δώσει ήδη παιχνίδια ενός ολόκληρου γύρου και θα έμπαιναν στον δεύτερο! Μάλιστα, ο απολογισμός θα ήταν εξαιρετικός, αφού οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν έχουν γνωρίσει ήττα έως τώρα στους αγώνες προετοιμασίας που έχουν δώσει. Από την άλλη αν έχουν τέτοια αποτελέσματα σε επίσημες αναμετρήσεις, τότε θα μπορούν να κάνουν ταχύτατα βήματα προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής, μιας κι αυτός είναι ο πρώτος στόχος.

Έστω με αντιξοότητες και με ελλείψεις, αφού δεν έχουν κλείσει όλα τα κενά με προσθήκες ή/και μεταγραφές, το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη αγωνιστικά δείχνει να είναι καλά. Βέβαια, εντύπωση προκαλεί το γεγονός το ότι ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τη διακοπή συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Γαλανόπουλο, Μιχάλη Χατζηπλή και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους διαδρομή. Από την άλλη, στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών δοκιμάζεται ο νεαρός αμυντικός χαφ Δημήτρης Γιαρλελής, που είναι στον Βόλο ως φοιτητής και αποτελούσε μέλος της Κ20 της Νίκης Βόλου.

Αυτό βέβαια δεν αρκεί. Οι επαφές με επιθετικό είναι δεδομένες τις τελευταίες ημέρες, μιας και χρειάζεται ένας φορ που θα προσθέσει περισσότερη ουσία στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Τα σχέδια του Σάκη Θεοδοσιάδη έχουν βγει έως τώρα, αλλά ότι υπάρχει κενό στη συγκεκριμένη θέση είναι δεδομένο, οπότε και χρειάζεται (και εκεί) ενίσχυση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.