Περιμένει τις αποφάσεις της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός Βόλου

Για τον διαχωρισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής

Ομίλους και αντιπάλους περιμένει να μάθει ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού άλλα νεότερα δεν είχε ούτε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, μιας και από την ΕΠΟ δεν υπήρξε κάποια σχετική ανακοίνωση.

Οι υπολογισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον, και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως θα καταρτιστούν οι όμιλοι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, οι οποίοι αναμένεται να είναι πέντε όπως εδώ και αρκετές ημέρες έχει αναφέρει το Μagnesiasports. Ενώ αρχικά είχαν γίνει τα σχέδια για τέσσερις ομίλους, στη συνέχεια υπήρχε προσχέδιο για έξι, ένα σενάριο το οποίο ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες. Αλλά ο αριθμός των πέντε μελών μιας να είναι ο πιο λογικός ώστε να μην είναι λίγες οι ομάδες στον καθένα από αυτούς σε περίπτωση που γινόντουσαν έξι, αλλά να περιοριστούν κάπως και οι γεωγραφικές αποστάσεις, προκειμένου να μην υπάρχουν τόσες πολλές και μεγάλες δυσκολίες στις μετακινήσεις για τα παιχνίδια, όπως καταλαβαίνει κανείς θα είναι κατά κύριο λόγο οικονομικές.

Βέβαια οι υπολογισμοί που έχουν γίνει έως τώρα δείχνουν ότι εάν το πρωτάθλημα διεξαγόταν σε τέσσερις ομίλους τότε θα χρειαζόντουσαν οκτώ αγωνιστικές μεσοβδόμαδα, κάτι που μοιάζει παράλογο να συμβεί σε ένα πρωτάθλημα περισσότερο ερασιτεχνικό, αλλά και κάπως επαγγελματικό ταυτόχρονα.

Εφόσον δεν οριστικοποιηθούν τα δεδομένα μέχρι και αύριο Πέμπτη, τότε θα περιμένει ίσως κάνεις νεότερα από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο καταρτισμός των ομίλων ακόμη δεν είναι εύκολος όπως φαίνεται και από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, οπότε αν δεν γίνει και δεν ολοκληρωθεί 100%, τότε δύσκολα θα διαρρεύσει κάτι το οποίο θα είναι και οριστικό.

Ώρα κυπέλλου την Κυριακή

Αναγκαστικά ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να περιμένει. Βέβαια μπροστά του έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού την ερχόμενη Κυριακή παίζει στο Βασδέκειο εναντίον του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας για το κύπελλο ΕΠΣΘ.

Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι δεδομένη αφού οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική και οι κυανέρυθροι στη Β’ τοπική κατηγορία, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι και για τον Ολυμπιακό Βόλου και για την ομάδα της Νέας Ιωνίας, και αναμένεται Με ενδιαφέρον και από την πλευρά των δύο αγωνιστικών συνόλων αλλά και από αυτή των φιλάθλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.