Περιμένουν όλοι περισσότερα από τον Ολυμπιακό Βόλου… 

Μετά και την ισοπαλία με τον ΑΟ Σκιάθου

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε μετά την ισοπαλία (1-1) στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σκιάθου, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, λαμβάνοντας προφανώς υπόψη και τα διαδικτυακά σχόλια που έγιναν, με φίλους της ομάδας να καταφέρονται κατά του προπονητή, Στέλιου Αρσένου, εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας 07/01 εκφράζοντας τη στήριξή του προς τον επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου, αλλά και περιμένοντας από αυτόν περισσότερα.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το παιχνίδι με τη ΦΘ Αγχίαλος, έχει κομβική σημασία για τη συνέχεια, όμως αυτό είναι το πρώτο από όλα τα υπόλοιπα, που αναμένεται να έχουν τον ίδιο χαρακτήρα. Κάθε αγωνιστική δοκιμασία θα αποτελεί τεστ για όλα τα μέλη του αγωνιστικού συνόλου, έχοντας οποιονδήποτε ρόλο. Οι απαιτήσεις ήταν εξ αρχής πολλές για τον Ολυμπιακό Βόλου, που έχει από την πρώτη ημέρα της νέας διοίκησης ως βασικό φετινό στόχο την επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Αυτό άλλωστε μπορεί να συμπεράνει κανείς και από την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων», καθώς η διοίκηση τονίζει ότι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της, με φόντο να κερδίζει τα παιχνίδια εκείνος που το θέλει και το πιστεύει περισσότερο, μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Εκδικάζεται η έφεση για την τιμωρία

Μέσα σ’ όλα, αύριο Τετάρτη εκδικάζεται η έφεση που έχει καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου κατά της απόφασης της ΕΠΣΘ για ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα όσα είχαν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο.

«Έφεση του σωματείου με την επωνυμία ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κατά της υπ’ αρ. 11/01.12.2023 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θεσσαλίας (εξ αναβολής)» αναφέρει το πινάκιο της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, που συνεδριάζει στις 16:00. Υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της έφεσης είχε οριστεί αρχικά για τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ζητήσει αναβολή.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.