Πήρε τους βαθμούς η Νίκη Βόλου, 1-0 τον Ηρακλή Λάρισας

Για την 22η αγωνιστική της SL2

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Γρομητσάρης στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, η Νίκη Βόλου πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας για την 22η αγωνιστική της Super League 2, με σκορ 1-0, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη σε σχέση με τον αντίπαλό της, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Μέτσε στο δεύτερο μέρος του αγώνα…

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

H Νίκη Βόλου είχε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, και μέσα σ’ αυτό κατάφερε να πετύχει και τα γκολ, και συγκεκριμένα στο 8’. Οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν το κόρνερ, και με την εκτέλεσή του η άμυνα του Ηρακλή Λάρισας αδράνησε, με αποτέλεσμα ο Όλαϊσόλα να γίνει αποδέκτης της μπάλας και να την περάσει στον Γρομητσάρη, που απλά την έσπρωξε στα αντίπαλα δίχτυα. Είχε προηγηθεί όμως και καλό σουτ του Τσουκαλά, με τον Φαρμάκη  να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τον πρώην παίκτη της Νίκης Λούκας Γκαρσία να ζητάει πέναλτι στο 12’, ωστόσο ο διαιτητής Κεχαγιάς του έδειξε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Χαμένες, ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι…

Στο δεύτερο μέρος και στο 51’ ο Ολαϊσόλα έκανε την πάσα στον Μιράντα για να σουτάρει και να στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Φαρμάκη. Ο Ολαϊσόλα ήταν αυτός που είχε μία καλή προσπάθεια και στο 56’ όταν έπιασε το φαλτσαριστό σουτ για να μπλοκάρει ο Φαρμάκης.

Ένα λεπτό αργότερα, σε αντεπίθεση του Ηρακλή Λάρισας, ο Κέρη έκανε το σουτ για να στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουργάνη, ενώ στο 63’ ανάλογο σουτ είχε και ο Τζιώρας για λογαριασμό της Νίκης με το ίδιο αποτέλεσμα.

Στο 65’ πάλι ο Παναγιωτίδης βρήκε τον Κρητικό αλλά το σουτ που έπιασε αυτός δεν ήταν καλό, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Φαρμάκης. Στο 71’ ο Ηρακλής Λάρισας είχε ένα σουτ με τον Λούκας Γκαρσία να στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ το 80’ ο Τζιώρας έκανε μία εξαιρετική ενέργεια μετά από πάσα του Κυριακίδη, για να ρολάρει πάνω στον αντίπαλό του και να τον ξεπεράσει για ν’ ακολουθήσει το σουτ. Ωστόσο και πάλι η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πολύ καλή ενέργεια είχε και ο Κυριακίδης μετά την μπαλιά του Παναγιωτίδη στο 87’ με τον Χατζή να τον ανατρέπει για να τον εμποδίσει να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να κερδίσει το πέναλτι. Ο Μέτσε ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Φαρμάκης έπεσε σωστά και έτσι κράτησε το σκορ στο 1-0.

Τέλος, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κρητικός έκανε ένα σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, και αυτή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα, με τους «κυανόλευκους» να παίρνουν τελικά το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Γρομητσάρης, Αναστασίου (61’ Κάσσος), Ανδρέου (46’ λτ Δεληζήσης), Τοπαλίδης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Ολαϊσόλα (75’ Κυριακίδης), Σιαφά (61’ Τζιώρας), Μιράντα (61’ Κρητικός).

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Κάσας (82’ Χριστίδης), Λούκας Γκαρσία, Κέρη (57’ Τασιούλης), Χατζής, Μπάμης (72’ Συρεγγέλας), Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος (82’ Λεσάι), Καμπέρης, Μπόσιο.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.